-
Moja je bila takva. Nošena je u slingu, ali je sa cca 3 mj otkrila da se i u slingu može urlati.
Stariji sin je bio doma i nisam imala pomoć. 15 mj razlike među njima.
Stariji je imao puno problema s komunikacijom i shvaćanjem govora, pa sam bila skoncentrirana na to, a o vrištalici nisam previše razmišljala. Nju sam jednostavno nosila i gurala sisu u usta. Nakon nekog vremena sam primjetila da joj non stop nudim da siše bez da je kmeknula ili na bilo koji način tražila.
Eto, meni se pokazalo najboljim uopće ne razmišljati o tome, već joj dati to što traži i prošlo je. Sama je prestala s noćnim dojenjem prije prvog rođendana, prestala dojiti s 14 mj. Spava ko top po noći, osim zubići/bolest. Ništa ju nisam učila niti navikavala. Sve je sama odradila.
Na jaslice se super privikla - nikakvih problema nije bilo. A često su mi komentirali da ću ju navući na sisu i sebe i da neću nikud moći od nje.
Jedino što sam obavezno radila je da sam ležala s njom cijelo vrijeme dok je stariji spavao po danu, ona je u polusnu sisala. Ako bih to preskočila, bila je luda, ono pravo nesnosna. Također, kupala sam ju u TT što ju je jako opuštalo. Točnije mm ju je kupao ako je bio doma. Tako je učila da ne mora biti na rukama i sisati da bi bila sretna i zadovoljna. Nakon kupanja, ležala sam s njom u totalno zamračenoj sobi sve dok ne bi pustila sisu. To je u početku trajalo 4-5 h, a poslije se smanjivalo. Dok oko 6-7 mj nije totalno ostavila sisanje za uspavljivanje. Samo smo ju pomazili i spustili u krevet i mirna Bosna.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma