ovako sam i ja prezivljavala. bubamara je uzasno rastrgano spavala pa sve do prije par mjeseci. s tim da je prvih cca 4 mjeseca preko dana iskljucivo spavala ovako kako Kolu opisuje, a kasnije am to kombinirala sa spavanjem na cici. pogledala sam cudo jedno od filmova, procitala knjiga, znala cijeli program fox life-a...i u pocetku me je to sto moram tako lezati uzasno nerviralo. no, to je bio jedini nacin da ona odspava, a samim time i bude manje nervozna dok je budna (dakle, da se samo nosi, a ne da pritom i urla). neka je isto napisala, pomiri se s djetetom takvim kakvo je...stvarno bude bar psihicki puno lakse kad se to u glavi poslozi. a zivot, prijateljice...zivot pomalo skupljam, a druzenje mi se svodi iskljucivo na osobe koje zele doci kod mene na kavu i baviti se s bubamarom. Zakoniti i ja smo prvi puta u 14 mjeseci prosli tjedan s njom sjeli u kafic na kavu.
a nabolje je krenulo prvo kad sam uspjela uvesti vecernje uspavljivanje uz lezanje na krevetu, a onda i kad sam ukinula nocno cicanje. sad tu i tamo ima los dan, ali u biti odspava minimalno 45 min u komadu sama, a onda i jos dodatnih 45 min ako ju se malo pomazi kad se probudi....a danas je cak odvalila 1 i 30 u komadu...tak da, drz se..bit ce bolje, stvarno!

). neka je isto napisala, pomiri se s djetetom takvim kakvo je...stvarno bude bar psihicki puno lakse kad se to u glavi poslozi. a zivot, prijateljice...zivot pomalo skupljam, a druzenje mi se svodi iskljucivo na osobe koje zele doci kod mene na kavu i baviti se s bubamarom. Zakoniti i ja smo prvi puta u 14 mjeseci prosli tjedan s njom sjeli u kafic na kavu.
Odgovori s citatom