Pokazuje rezultate 1 do 50 od 295

Tema: kako izdržavate s bebama koje spavaju po pola sata i stalno su umorne?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja37 prvotno napisa Vidi poruku
    Pridružujem se! Spava 15 - 45 min. U međuvremenu se stalno grči i tiska, stenje i nemiran je. Sve sam živo isprobala, ništa ne pomaže. To grčenje traje danju i noću. Već je neizdrživo, on ima 6 tjedana. Ne znam šta mu je, dobro napreduje, vidim da je umoran i da bi spavao a to mu grčenje ne da. Ima li tko takvih iskustava ili kakav savjet? Već pomišljam da nešto s njim ne štima, dok svi odmahuju rukom kao - proći će.
    Nezrela su mu crijeva... Istina je da će proći, ali do tada:

- vodi SEBI dnevnik prehrane (mojem starijem je smetalo puno toga, mlađem skoro ništa). Glavni pokretači grčeva kod mog djeteta bili su: zelena salata, mahunarke, agrumi i voće s kožicom (trešnje, grožđe, šljive), svinjetina, slatkiši, MLIJEČNI PROIZVODI - to sam sve izbacila iz prehrane i bila pola godine na skoro čistoj makrobiotici

- gutanje zraka - obavezno, ali OBAVEZNO stavi dijete u vertikalni položaj da podrigne, često i više puta za vrijeme dojenja; probaj ga dojiti u što uspravnijem položaju jer kad leži, guta zrak

- crijeva puna zraka - tu pomaže masaža prilikom prematanja (razgibavanje kukića - da se dijete oslobodi vjetrova)

- pomaže čvrsto umatanje (ne prečvrsto da bude kao buđola , ali umatanje djeteta u dekicu) - probaj, nekoj djeci to pomaže, druga to ne vole

- pomaže spavanje na boku i s pelenom ispod glave (da se ne zagrcne kad bljucka)

- pomaže čaj za dojilje (za tebe, ne za bebu)

Sigurno sam štogod zaboravila...

Eh, da - sebi uzmi probiotike u prahu (ne jogurte ako dijete ima grčeve) i nadaj se najboljem.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 29.04.2014. at 09:46

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •