Pokazuje rezultate 1 do 50 od 295

Tema: kako izdržavate s bebama koje spavaju po pola sata i stalno su umorne?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Kod moje danas upalilo puštanje bird songs nightingale na YouTubeu. Odspavala ujutro fino. Sada neće.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 13.05.2018. at 15:34

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Kod moje danas upalilo puštanje bird songs nightingale na YouTubeu. Odspavala ujutro fino. Sada neće.
    Joooj, ptičice... Jedan od prvih cd-a, ako ne baš i prvi koji je ušao u moju kuću je bila pjesma ptičica. I baš je pomagalo kod uspavljivanja klinaca... ali ponekad BAŠ NIŠTA ne pomaže. Vani je vrijeme divlje, to sve utječe i na klince i na nas.

Mojima su pomagali mobili s uspavankom, ne da zaspu nego da se ne deru. NIsam se ni trudila uspavati ih baš da hrču, nego su samo trebali biti mirni i bez očajničke dernjave. Ali brzo to prođe... Evo, moj stariji je danas napunio 18, a mlađi će iduće godine. A kao da sam ih jučer uspavljivala... Sad mogu spavati u svako doba, a naročito ujutro kad se treba pokrenuti i otići u školu. Meni teško pada njihovo prebrzo odrastanje, pa sam slavljeniku za rođendan kupila ovo: https://www.amazon.com/NICI-37711-Pa.../dp/B00PAP26V6 Nadam se da mu nije jako zlo od mamice koja bi rado da je on još uvijek beba, hehehe...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •