Super da si to napravila!
Svi koji smo prošli tzv.babinje znamo o čemu pričaš - ništa ne trebaš objašnjavati.
"Kupila" si sebi vrijeme, i to na neodređeno - ma, odlično!
Super da si to napravila!
Svi koji smo prošli tzv.babinje znamo o čemu pričaš - ništa ne trebaš objašnjavati.
"Kupila" si sebi vrijeme, i to na neodređeno - ma, odlično!
I ja sam mislila da sam si kupila vrijeme na neodređeno, ali nočas sam opet dobila sms s pitanjem: Kako nam je dijete? (naglasak na nam!!!!!, a nikad nije pitao za njega)
I opet ću krenuti, ja znam da je on otac djeteta, ali nije bio kraj mene onda dok je trebalo, i ne želim ga uopće još obavještavati o Noi... zašto sada pobogu mora svaki čas pisati, a nije ga bilo 7 mjeseci, dal postoji neko muško na ovom forumu, da mi pobliže objasni muški mozak????? sve si mislim da je to ono dobio sam sina, i sad želim prava...
za poludit...![]()
Posljednje uređivanje od andynoa : 06.04.2011. at 09:34
OK, ne znam točno tvoju situaciju, nisam te čitala ispočetka, ali na temelju ovog topika - ne kužim, jel' misliš da će rođenjem vašeg djeteta čovjek trajno nestati iz tvog života?
Pa tek sad vam predstoji 'zajednička' briga, rođeno je dijete koje će vas odsad pa zauvijek spajati, bez obzira kakvi vaši odnosi bili...
Ne znam gdje je tip pogriješio, OK nije bio s tobom u trudnoći kad je trebao, ali zvuči kao da se opametio, kao da se želi pomiriti i biti blizu djeteta...
Nemreš ga tek samo tako izbrisati iz svog, pogotovo iz života svog djeteta.
Imam dojam da želiš dijete 'zadržati' samo za sebe, podalje od njegovog oca, a to, za početak, nije fer prema djetetu...
To je moj dojam na temelju čitanja ovog topika, ponavljam, ne znam cijelu priču, ali ako se čovjek želi pomiriti i približiti djetetu, nije fer da ga onemogućavaš.
Svatko može pogriješiti i zaslužuje drugu šansu. Možda se u trudnoći prepao svojih obaveza, a sad to želi ispraviti...
Posljednje uređivanje od lola_34 : 06.04.2011. at 11:18