-
Dajte muji kompletan jelovnik za Uskrs
Drage, ako koja ima neku suvislu listu s receptima i ostalim što treba kupiti i prirediti za Uskrs, nek podijeli sa mnom jer iz godine u godinu il pretjeram s pjenicama i terinama ili svi ostanu gladni; ili napečem previše mesa ili premalo.
Toliko me zeme estetika i dekoracija da zaboravim da ljudi moraju jesti, a opet ne udebljati se.
Pa me prevari ponedjeljak, pa me zbuni subota...
Nisam vješta u ovome.
Ajmo, ako tko zna kako sve to skupa malo upgradati u odnosu na šunka-jaje-luk...
I kolače, i sve.
Tnx!
-
Bit Uskrsa nije nakuhavanje
-
ček malo, zar nisi istu temu i lani otvorila? ili je to bilo za božić?
-
-
doručak:
Krta šunka (baciti prvu vodu s viškom masnoće), jaje samo bijelanjak punjen s hrenom u malomasnom vrhnju s malo ribane mrkvice, mladi luk i rotkvice na rezance sa zelenom salatom ( kap reducirane kvasine ili aceta i mrva malinovog ulja gore) s prozirno tankim šnitama nekog dobrog tvrdog sira -sve to bez kruha u korist šnite pince s kandiranom koricom naranče i šalice kave
ručak: lagana povrtna juhica, janjeći ili teleći ili pureći odresci na grill tavi s tikvicama, kuhani krumpir, salata i umaci kao od doručka
beze torta od malina
Evo ovako ovaj mujo zamišlja Uskršnji meni iz snova,ali svake godine smo kod jedne, druge, treće familije i ja radim samo šunkicu bez konzervansa za djecu i tortu od malina.
Posljednje uređivanje od pikula : 20.04.2011. at 20:53
-
-
Osoblje foruma
Pa tko je vidio da stara tema uskrsne za Uskrs?
-
podigla sam ja par uskrsnih tema ifi za inspiraciju
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma