-
O čemu ste slušale na tečajevima ?
Obzirom da se medjusobno trudnicki tecajevi u razlicitim rodilistima ne priznaju , zanima me po cemu se to razlikuju , odnosno kakva je argumentacija za ne priznavanje.
-
Meni je prva vijest da se međusobno isključuju, jedino Petrova ne priznaje nijedan tečaj osim svog...
Ja sam drugu bebu rodila na SD i uredno je MM bio sa mnom nakon tečaja u domu zdravlja.
A u Vinogradskoj koliko znam nije potreban tečaj uopće, nego je dovoljan razgovor od 5min s doktorom, i u svakom slučaju prisutstvo oca bude uvjetovano trenutnim raspoloženjem dežurnih babica i doktora, tako da tu ni medicinska diploma ne bi puno značila ako su loše volje.
-
Pa eto - Petrova. Zasto?
U splitskom priznaju samo svoj tečaj.Zasto?
Ne vjerujem da bi me pustili u neko od ZG rodilišta s tečajem iz splitskog.
Zanimaju me teme , a i cijene. U ST- 400 kn.
-
Na tečaju sam slušala o fiziologiji poroda, o dojenju i to je bilo u par sati. Ostalo smo vježbali praktično faze poroda i disanje. Trajalo je dva mjeseca i cijena 400 kn.
Na portalu imaš popis tečajeva za porod i možeš pogledati koje su teme na tim tečajevima.
-
Pa ako nisi muško, mislim da bi te pustili bez tečaja u bilo koje rodilište, jer kad porod krene, onda je gotovo
uvjetuju ga samo očevima, i to opet, ne svi.
A da li bi ST tečaj priznali u ZG, ne vidim zašto ne bi - opet, osim Petrove.
A mislim da u Petrovoj rade tolike probleme da zarade, i da bi što manje muževa došlo na porod kad vide koliko im kompliciraju. Jer realno, neki drugi razlog i nemaju, nisam čula da je taj tečaj išta bolji od drugih :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma