Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Prolaps diska

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno Prolaps diska

Evo i mene. Dva mjeseca prije termina, jos ne znam gdje cu roditi... Naime, imam problema s kraljeznicom (prolaps diska 8 mm) i nejvjerojatnije ce mi biti preporucen carski. Moze li mi netko iz svoga, ili tudjega iskustva reci, je li za carski bolji Merkur ili Sveti duh?
    I u koju ja bolnicu uopce spadam po mjestu stanovanja (Novi Zagreb, sada Sopot, u 3. mjhesecu vjerojatno Travno)?
    Hvala na odgovorima!!!

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Po mjestu stanovanja spadaš u Petrovu, a što se tiče carskog i gdje je bolji nažalost neznam.

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Jesi li sigurna da je carski jedina opcija? Zaista ne poznam tvoju situaciju, ali iz vlastitog iskustva znam da mišljenje treba potražiti na par mijesta, ali prvo kod svog kirurga/ortopeda/ili kak bi se zvao doktor za kičmu( ). Možda postoji položaj koji bi umanjio napor za kralježnicu, kao npr. sjedeći? Ili u vodi? Ispričavam se ako si sve to već ispitala...

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno Ne znam...

Pitala sam jednog neurokirurga, doduse samo preko telefona (moram otici kod njega na pregled), i on je rekao da savjetuje carski. Moj kiroprakticar je rekao da ako na porodu bude sve u najboljem redu, da taj prolaps diska ne mora smetati, ali ako se nesto zakomplicira, da bi to moglo dodatno zakomplicirati stvar. Tako da ne znam sto da radim...

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam rodila dva puta prirodnim putem a ima prolaps diska na L5 i S1

niko mi nije preporučavao carski :? :? :? :?
    kad sam sad prije drugog poroda pitala oće li biti problema reklisu mi da se ne brinem da mi to nema nikakvog utjecaja na kralježnicu ali da imaju u vidu sve to pa bude li problema spremni su na pomoć u svakom slučaju

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Brane, koliki ti je prolaps diska i u kojoj si bolnici rodila?
    I kako ti je bilo poslije poroda, nositi bebu i ostalo? Ja uopce ne kuzim kako to izvesti, jer kao ne smijem nositi nista teze od 5 kg, a beba je toliko teska vec s dva mjeseca!!!

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja frendica je rodila vaginalno s prolapsom diska, bebu od 5300g. porodjaj uopce nije utjecao na stanje kraljeznice, hocu reci, nit se pogorsalo, nit poboljsalo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •