-
Prolaps diska
Evo i mene. Dva mjeseca prije termina, jos ne znam gdje cu roditi... Naime, imam problema s kraljeznicom (prolaps diska 8 mm) i nejvjerojatnije ce mi biti preporucen carski. Moze li mi netko iz svoga, ili tudjega iskustva reci, je li za carski bolji Merkur ili Sveti duh?
I u koju ja bolnicu uopce spadam po mjestu stanovanja (Novi Zagreb, sada Sopot, u 3. mjhesecu vjerojatno Travno)?
Hvala na odgovorima!!!
-
Po mjestu stanovanja spadaš u Petrovu, a što se tiče carskog i gdje je bolji nažalost neznam.
-
Jesi li sigurna da je carski jedina opcija? Zaista ne poznam tvoju situaciju, ali iz vlastitog iskustva znam da mišljenje treba potražiti na par mijesta, ali prvo kod svog kirurga/ortopeda/ili kak bi se zvao doktor za kičmu(
). Možda postoji položaj koji bi umanjio napor za kralježnicu, kao npr. sjedeći? Ili u vodi? Ispričavam se ako si sve to već ispitala...
-
Ne znam...
Pitala sam jednog neurokirurga, doduse samo preko telefona (moram otici kod njega na pregled), i on je rekao da savjetuje carski. Moj kiroprakticar je rekao da ako na porodu bude sve u najboljem redu, da taj prolaps diska ne mora smetati, ali ako se nesto zakomplicira, da bi to moglo dodatno zakomplicirati stvar. Tako da ne znam sto da radim...
-
ja sam rodila dva puta prirodnim putem a ima prolaps diska na L5 i S1
niko mi nije preporučavao carski :? :? :? :?
kad sam sad prije drugog poroda pitala oće li biti problema reklisu mi da se ne brinem da mi to nema nikakvog utjecaja na kralježnicu ali da imaju u vidu sve to pa bude li problema spremni su na pomoć u svakom slučaju
-
Brane, koliki ti je prolaps diska i u kojoj si bolnici rodila?
I kako ti je bilo poslije poroda, nositi bebu i ostalo? Ja uopce ne kuzim kako to izvesti, jer kao ne smijem nositi nista teze od 5 kg, a beba je toliko teska vec s dva mjeseca!!!
-
moja frendica je rodila vaginalno s prolapsom diska, bebu od 5300g. porodjaj uopce nije utjecao na stanje kraljeznice, hocu reci, nit se pogorsalo, nit poboljsalo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma