Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Ljetovanje

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno Ljetovanje

Htjeli bismo provesti koji dan godišnjega na Mljetu na kojem još nisam bila. Rado bih pročitala iskustva i dojmove onih koji su bili kao i saznala kontakte iznajmljivača (oglasima previše ne vjerujem).
    Naravno, uzvraćamo dojmovima mjesta i apartmana koja poznajemo. Imam na umu pravila foruma

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Maslina, jeste li bili? Tvoji dojmovi?

Ja bih se nadovezala na ovo, s daljnjim pitanjem onima koji jesu ljetovali na Mljetu: sto raditi na 14-dnevnom odmoru na otoku poput Mljeta (ili Visa) u slucaju loseg vremena?
    Ono, valja jugo, ne moze se na brodske izlete; kisa pada, ne mogu na kupanje/djiranje po otoku....
    Nekako si razmisljam da bih rado isla tamo, ali hoteli nemaju bazen (zatvoreni), a to su otoci gdje se uziva na otvorenom, cekati (igrati drustvene igre) u hotelskoj sobi/apartmanu da ruzno vrijeme prodje... to mogu i doma.

Trazim korisne savjete za zabavu u slucaju ruznog vremena, konkretno za te otoke, od iskusnijih od mene. Sto raditi, gdje u medjuvremenu otici....?
    Posljednje uređivanje od Elly : 06.07.2012. at 11:04

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Maslina, jeste li bili? Tvoji dojmovi?

Ja bih se nadovezala na ovo, s daljnjim pitanjem onima koji jesu ljetovali na Mljetu: sto raditi na 14-dnevnom odmoru na otoku poput Mljeta (ili Visa) u slucaju loseg vremena?
    Ono, valja jugo, ne moze se na brodske izlete; kisa pada, ne mogu na kupanje/djiranje po otoku....
    Nekako si razmisljam da bih rado isla tamo, ali hoteli nemaju bazen (zatvoreni), a to su otoci gdje se uziva na otvorenom, cekati (igrati drustvene igre) u hotelskoj sobi/apartmanu da ruzno vrijeme prodje... to mogu i doma.

Trazim korisne savjete za zabavu u slucaju ruznog vremena, konkretno za te otoke, od iskusnijih od mene. Sto raditi, gdje u medjuvremenu otici....?
    Mislim da se na Mljetu ne morate bojati lošeg vremena

Tri godine smo ljetovali ondje i samo jednom smo doživjeli pravu, jaku kišu, koja je trajala, pretpostavljam, par sati (jer je pala baš na dan odlaska, pa nismo mogli mjeriti vrijeme).

Inače je Mljet prekrasan otok, ne samo za kupanje, nego i za šetnje, obilaženje, branje kupina... ma mjesto iz bajke! Svakako preporučujem.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Možete se popeti na Montokuc pa sjediti sa čuvarom u kućici dok oluja ne prođe - vrlo osebujno iskustvo!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja isto mislim da lose vrijeme na Mljetu nije nesto sto ce vas pogoditi. Mozda pokoja popodnevna oluja, ali to cete izdrzati. Inace da nisam porijeklom sa Hvara, definitivno bih rekla da je Mljet nas najljepsi otok

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi smo prije par godina proveli 20 dana na Pelješcu i vjeruj mi već smo priželjkivali kišu, ali samo je jednu noć malo grmilo i to je to. I da, bio je to kraj osmog mjeseca, početkom devetog. Mljet je blizu tako dam sigurna da ćete imati prekrasno vrijeme.
    Mljet i Vis su i meni velika želja. Druge godine .

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ne, nismo stigli do Mljeta, ali jesmo do Visa.
    Ako nije lijepo vrijeme - ajme!!!
    Ako baš ne pada kiša, preporučamo kino, šetnju po otoku, seoski turizam i sl.... Za klince je razonoda - nula bodova.
    Vis je očito raj na zemlji kad je sunčano i može se kupati.
    Naravno, itekako važno - novi Dom zdravlja!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •