I ja sam friška, potpisujem cure, odjel babinjača je katastrofa, pogotovo ako kao ja imaš sreće i uletiš u sobu sa 6 žena koje se stalno svađaju... Meni je na porodu bio dok koji je pratio trudnoću, bio je super, osoblje u rađaoni isto tako, ja sam odbila klistir i brijanje,sestra se nije previše bunila, nešto je gunđala sebi u bradu ali nije me pokušavala dugo uvjeravati da je to "neophodno jer bebina glavica ne može proći, pa ako mi nekaj pobegne, pa kako kad me budu rezali" (ja sam se obrijala doma). Sestre na odjelu babinjača su bile ok, malo mi je smetalo što nisu baš poticale dojenje, sestre koje su sa bebama su dobre. Pripremi se na loše uvjete koji se tiču wc-a i tuševa, ja sam pratila kada ih čiste i tuširala se kada bi čistačice završile, kasnije je bilo strašno. Pedijatri ti nisu baš razgovorljivi ali ako ih pitaš objasniti će ti sve što te zanima (barem dr. Peter i dr. Belamarić). TM može s tobom ako je prošao tečaj, moj nažalost nije bio samnom (mi smo zakasnili na tečaj), boxovi su ok, novouređeni nadam se da će ti se javiti koja od cura sa kojom je m bio na porodu da ti kaže detalje (kada ga puštaju u box, npr.). Posjete rodiljama u principu nisu dozvoljene ali između pola pet i pet ti može doći bilo tko, izađeš na hodnik i družite se :D. Bebe nose na dojenje svaka tri sata, pokazuju ih kada su posjete. Ako ti dijete ne daj bože bude na intenzivnoj sestre dolje su super, ti možeš vidjeti bebu, a tata kroz staklo.
Ne mogu se više ničega sjetiti, ako mi još nešto padne napamet pišem.