-
ja sam rodila u petrovoj prije 3,5 mj. Bila sam na induciranom porodu sa epiduralnom, sve prošlo i više nego OK, dva doktora koji su non-stop bili u boksu (dr Tomić i još jedan kojem neznam prezime ali je stariji) i provjeravali, sestre i više nego ljubazne, posebno glavna sestra (naglašavam da nisam pratila trudnoću u petrovoj osim par pregleda zadnjih tjedana a da i ne govorim da osim bombonjere i kave sestrama u rađaoni kad su nas otpuštali nikome nisam baš ništa platila!). Čak su me poslije poroda izveli u hodnik pa sam jedno pola sata pričala sa mužem!!! Sestre na odjelu tak-tak, kako koja, dječje sestre više manje ok, stanje WC i tuševa kriminalno (OBAVEZNO ponesi domestos maramice ta WC ili one iz DMa baš za brisanje WC daske!!!). Tuširaj se ful rano ujutro ili kad čistačice operu i ponesi japanke ili nešto u čemu možeš ući u tuš kabinu. Sobe su ti ok, kreveti koma ali meni je društvo bilo nezaboravno (tri dana zezancije i smijeha - stvarno, mislila sam da će mi svi šavovi popucat!). A slično je bilo i sa prvim...
Ukratko, ne očekuj luksuz, higijena je loša ali kad dobiješ svoj mali paketić ionako to sve i nije važno, zar ne?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma