-
Evo, ja sam "svježa rodilja" iz Petrove:moj drugi porod (vaginalno) bio je prije 6 tjedana, prvi (carski rez) prije 3g, također u Petrovoj.I suprotno mnogim stavovima i komentarima, moje iskustvo s tom bolnicom je dobro, kao i svugdje, i tamo ima vrlo dragog i ljubaznog osoblja.Prednosti odjela "carskog reza" su dobar smještaj(2-3 kreveta u renoviranim sobama) i to što je beba skoro cijeli dan s tobom u sobi pa je lakše hvatati ritam sa dojenjem.Kako su me mnogi upozoravali na strahote koje me čekaju na njihovom standardnom odjelu babinjača, planirala sam uzeti apartman, no kad sam se smjestila u običnu sobu i vidjela kako to ozgleda, odustala sam iako je jedan ap. bio slobodan, dakle, podnošljivo je sve to, takve su sobe u većini hrvatskih bolnica.Ni tuševi nisu toliki problem, nikada tuš-kabina nije bila prljava, mene je puno više fascinirao pogled u plafon prilikom tuširanja, prizor koji je rezultat dugogodišnjeg nefarbanja,isparavanja i djelovanja plijesni neopisiv je i nezaboravljiv.
I na kraju, isprobala sam ja i njihov apartman, jer sam morala na jedan zahvat poslije poroda:ap. je super, ima sve što treba, muž može biti s tobom cijeli dan ako to želiš.Problem je jedino što ga moraš puno prije rezervirati, a po mom ta odluka ovisi i o tome u kakvom si psih. i fiz. stanju poslije poroda i koliko ti treba baš izolacija.
Dakle, isprobala sam sve sobe i sve su one dobre kad ti je beba dobro!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma