Evo i novih Dorinih slikica od Božića,Nove godine i naravno naša uživancija na snijegu
http://www.babababies.com/view/view.cfm?siteID=24222
Evo i novih Dorinih slikica od Božića,Nove godine i naravno naša uživancija na snijegu
http://www.babababies.com/view/view.cfm?siteID=24222
irenas, javlja mi
My parents have not yet started my Photo Album.
Please come back frequently to see my album as
they add photos. Thanks!
Pa ja sam ga normalno otvorila. I baš su super slike. A snjegović je zbilja impozantan... kod vas je bilo puuuno snijega!
nemam pojma zasto ponekad ne sljaka ali evo sad sam probala i pokazalo se.kliknula sam na favorites pa na photos i tu su. Ako i dalje ne bude funkcioniralo kako treba napravit cemo nesto novo.
![]()
![]()
kak super uživa u skafanderu na snijegu.... super je!
Snjegović je bio super mi se nadamo novom snijegu pa sve iz početka![]()
prelijepo dijete, prelijepog osmjeha![]()
a snjegović je...vauuuuuuu !
mala lutka medena![]()
slatkica vesela![]()
a stvarno ste skupili impozantnu kolekciju baka! :namig:
To su Dorina prabaka,baka i dvije sebe zovu baba-teta(moje tetke)ali ih Dora sve zove Baba pa tako i ja![]()
med je medeni i mene jako podsjeca na mog farisa (dobro dobro, starija je pa faris lice na nju)![]()
stvarno mi jako lici...
A i ja sam bas to htjela reci da su Dora i Faris ko brat i sestra...
slatkis.
Sad sam opet pogledala malog Farisa i stvarno ima tu nešto liče si malo.
Mi ćemo možda skoro u Sarajevo na duže vrijeme pa ih usporedimo u živo :/
Ajme koja bruka ali nije mi htjelo odmah otići pa sam kliknula opet a na kraju tri putasorry
irenas prvotno napisa
samo ne kontam sto ce ti ovaj :/ smajli pa sta ako lice, vidis da su ko seceri![]()
a izgleda da su slicni i po nekim aktivnostima, bar kad je usisivac u pitanju![]()
Vidiš koliko sam bila zbunjena jučer trebao je biti ovaj smajlikoji namiguje ne ljutiš se valjda
![]()
![]()
Njojza se rijetko ljuti a nemam ni razloga, samo mi bio nejasan taj smajli pa sam se pitala sta li ti je![]()