Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: sto poslje ne oplodjene jajne stanice

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno sto poslje ne oplodjene jajne stanice

Bok cure nova sam na forumu moj problem je ovakav vec 4 god se backamo sa bebom u poliklinici vili mi je ustanovljeno da mi folikuli nepucaju naime sad pucaju napravi se zuto tkivo ali se ne oplodi,imali tko takvih slucajeva i sto dalje sad sam kod dr,lucingera ,,,,,pozdrav

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Draga verkica,

prije svega dobro došla i što prije uspjela ostvariti trudnoću!

Možeš li, molim te, malo jasnije opisati svoj problem. Dosta nejasno ti je napisan cijeli post.
    Obzirom da kao moderatorica pregledavam prvih nekoliko postova korisnika i, ukoliko već ima slična otvorena tema, spajam ih s tom postojećom temom...u tvom se slučaju nisam mogla odlučiti.
    Zato sam odlučila ostaviti temu dok ne vidim kako će ti cure koje znaju nešto o tome odgovarati.
    No u svakom slučaju, mislim da bi bilo korisno da malo jasnije i detaljnije napišeš sve, lakše će se naći netko tko će ti odgovoriti.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

verkica, da malo nadopunim pitanje od BHany, kakvi su vam nalazi koje ste dosad napravili (spolni hormoni, spermio, da li je nađena neka dijagnoza)? Pretpostavljam da ste dosad bili na ciljanim odnosima-praćenje rasta folikula UZV-om, pa u jednom ciklusu nije puknuo folikul, a u drugom je kad je nađeno žuto tijelo ili u više ciklusa (koliko shvaćam-niste dosad bili još u postupcima MPO)?
    Posljednje uređivanje od mare41 : 04.04.2011. at 10:25

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •