Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Dojenje na vjenčanju....

hejena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno Dojenje na vjenčanju....

Beba će biti 2 mjeseca stara a ja ću biti kuma.. kako ću to izvesti ne znam ni sama.. pomoču nosiljki .. i uz pomoč bake.. dajte mi ideje i savjete..
    jako me muči i što obući? da bude lijepo (prikrije ostatke trudnoće ) a da bude praktično za dojenje.. mislila sam si dati šivati nešto.. ali opet što? voljela bih da je to neka haljina lijepo onako ljetna lepršava..

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hm...
    Neka od cura je prodavala neku haljinu koje su bas napravljene za dojenje pa sam otisla na originalnu stranicu, nisu ni pretjerano skupe... neka stranica iz UK, nadam se da ce ti se netko javiti... jer sam ja zaboravila skroz, a komp mi je crko i svi favoriti s njim

Mene cesto muce slicni problemi (doduse nisam bila kuma)... u svecanim prigodama ili prilikom krstenja i sl...

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

znam curu koja je na svoje vjenčanje kod matičara došla s bebom u marami (mališa je imao oko 2 mjeseca)

za obući, neka košulja svečanija i fini šos
    http://img183.imageshack.us/img183/5488/kosulja.jpg

klija avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ja sam u slicnoj situaciji obukla ljetnu haljinu sa dubokim dekolteom i golim ledjima, vezanu oko vrata, te sam samo "odmaknula" haljinu u stranu kad sam dojila malu kliju...
    a dekolte - iiideees, nikad vise valjda takav necu imati!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

u istoj muci sam i ja....

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Bez previše brige, uzmi maramu/kolica, što već prakticirate i uživaj
    sve će se posložiti samo
    tu i je čar dojenja, što se može skroz na skroz pojednostaviti stvari

Za obleku škicni ovdje, vidim imaju i akciju sad: http://www.motherwear.com/cat.cfm/cid/20

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bravo Kahna na tu stranicu sam mislila

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

i ja sam u takvoj situaciji, mišić bude 2 i po mjeseca, a ja isto kuma na vjenčanju, tako da će nam biti veselo... sad cicamo već ko veliki, a tek u lipnju...

pošto je vjenčanje na 1 km od moje kuće, ja sam razmišljala da ga baka čuva, a ja da letim kući kad je vrijeme za papati, jer me strah s njime u tu buku i veselje... al do lipnja je još daleko, te ću o tome dobro razmisliti...

ja sam za haljine gledala nešto poput ovih:
    http://www.penelope-vjencanice.hr/in...1066&Itemid=13 - samo bi ja drugu boju skominirala
    http://www.penelope-vjencanice.hr/in...=933&Itemid=13
    http://www.penelope-vjencanice.hr/in...=728&Itemid=13 - ova mi je top 1, samo bi ja kratku...

a ovo mi je haljina za krstitke:
    http://www.penelope-vjencanice.hr/in...=180&Itemid=13 i naravno bolero gore...

svoju haljinu za kumu ću šivati, jer mi se proporcije trenutno mjenjaju iz dana u dan...

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

meni se brat ženi u 7.mjesecu i isto vec si mislim sto cu i kako. pa sam dogovorila sa našim kumovima sa vjencanja da mali bude kod njih cijeli dan, a ja cu prije domjenka dojiti, pa onda prije nego odemo po mladu,pa posli i tako.iskombinirala sam nekako.i odlazit iz sale.al ima vremena.
    a nedavno na jednoj svadbi je frendica dobila mastitis.jer nije stigla dovoljno dojiti.stiskala je cice u zahodu da mlijeko izlazi.al ipak je dobila mastitis.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja sam sa svojim najmlađim bila na vjenčanju kume kada je imao samo mj. dana. Bilo je u 9. mj, toplo, uglavnom smo bili na terasi, a on je spavao u kolicima. Imala sam malo širu košulju a dojila sam ga i za stolom, ispod stoljnjaka. Bilo je super, čak sam i plesala!

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Nešto sam jutros razmišljala o ovoj temi, i o događaju koji se bliži...
    Nažalost ja ne bih htjela da je bubo sa mnom na vjenčanju, jer mi se to nekako čini bučnim..
    Pošto je sala 700 m od moje kuće, mislim ga ostaviti sa bakom (mamom) a ja da dođem kada bude trebao papati, jer mi se za njega nekako prirodnije okruženje čini kuća, nego hotel prepun pijanih ljudi... isto tako će napraviti i sestra od mladenke (jer i ona ima bebača koji je 5 dana stariji od mog..)

ako zbrojim kockice, vjenčanje je u 5, ja ću biti odsutna negdje od 4 popodne, to su do mog dolaska kući nakon darivanja 4 podoja, što nije toliki problem...

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Danas stvarno ima za kupiti haljina koje mogu i za dojilje a i sakriju što treba sakriti

Ja svog vodila sa 4 mj na svadbu, nismo bili kumovi..kolica, nosiljka, cicanje kad traži i njemu je to bio dan kao i svaki drugi

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Mi smo bili kumovi šogoru. D. je imao skoro 6 mj. Cijeli dan je bio u slingu, nosala sam ga ko malo majmunče. Bio je u fazi puzanja i posjedanja pa sam ga pustila da malo plazi po zadnjem sjedištu auta, a poslije vjenčanja sam mu prostrla dekicu ispred crkve i tamo se valjao dok su se mladenci naslikavali. Odradili smo sve kumovske zadatke, a baš zbog ovog o čemu andynoa priča smo D. i ja otišli sa svadbe oko 21 (iza juhe).
    Evo nekoliko fotki http://public.fotki.com/kljucic/davi.../img-3403.html

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ja sam bila kuma kad je M imala mjesec dana.
    sala je bila nekih 1 km od moje mame, pa je ona čuvala M, nekak mi se činilo da je M ipak premala za tu svu buku u sali.
    podojila sam je prije nego kaj smo otišli kod mlade, pa sam došla doma opet prije crkve, pa prije odlaska u salu, pa još 2 puta po noći, s tim da sam u sali bila do 2h, a mm ostao do jutra.
    super je to kaj je ona u to vrijeme još uvijek večinom spavala i papala svaka 2-3h pa sam imala fore između malo i otplesati.
    a haljinu sam imala slično kao klia, s tim da sam si na haljinu ispod naljepila jastučiće za dojenje.
    jooj kad se sjetim dekoltea, bez grudnjaka, a sve stoji na svom mjestu.
    Posljednje uređivanje od llella : 17.04.2011. at 12:02

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ni ja ne bi vodila dijete u salu... bili ovaj vikend kratko s curama u sali pa je jednoj i drugoj (a i meni) bilo preglasno unutra... mi inace zivimo bez buke (osim nasih glasova) :D
    Posljednje uređivanje od smedja : 18.04.2011. at 11:05

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kljucic slike su predivne!!!

super ste to iskombinirali... vjerujem da je moguce ako se ne pusi, ako je ovako ljetno vrijeme i ako su mladenci uvidjavni u smislu da je glazba malo tisa (sto i inace vecini ljudi pase)

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj smedja prvotno napisa Vidi poruku

super ste to iskombinirali... vjerujem da je moguce ako se ne pusi, ako je ovako ljetno vrijeme i ako su mladenci uvidjavni u smislu da je glazba malo tisa (sto i inace vecini ljudi pase)

i ja kažem da su slike prekrasne... i da si ti prekrasna ključić...

u sali se sigurno ne puši jer je to restoran, puši se na terasi, a pošto je mladi par malo rockerskog tipa, bit će glasnije muzike, tako da sam ja dalje pri onome da mi je malac doma, i da ja trčim domeka... al to je za 2 mjeseca pa ćemo vidjeti još...

Nimrod avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj smedja prvotno napisa Vidi poruku
    Totalno!

I mi smo bili na svadbi, dok je bio beba, ali se sad nemrem sjetit koliko je imao. 4, 5 ili 6 mjeseci, tak nešto. Bilo je sasvim ok.

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Hvala
    Možda mala napomena: upravo zbog dojenja sam obukla košulju (i nisam ništa posebno kupovala, imala sam te stvari u ormaru).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •