Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: čudna bol

malena15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno čudna bol

curke moje, trebam pomoć....
    Trudna sam 28+6 i svako toliko osijećam čudnu bol... skroz u donjem djelu ispod trbuha.... točno iznad vagine.... ne znam od čega mi je to, ali imam osjećaj kao da me ntko dobrano natukao po tom djelu... inače nisko nosim i preporuka ginića je da nosim steznik kod dužeg hodanja stajanja... zna mi bebač biti težak... da me stišće jako... i stalno me lupa... ali ova bol mi je ne objašnjiva... ne znam kako bi to uopće opisala, pa me zanima ima li neka od Vas iskustva s takvom boli

hvala unaprijed

mali princ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Taman smo tjedan dana razlike....iskreno ne znam kako ti pomoći...nemam takvih problema, znalo me zaboljeti jedino kad me malac lupi po mjehuru ili jajnicima...ali to se baš raspoznaje! Jel to bol kao ona menstruacijska? Može biti da se maternica rasteže? I da li te boli kad stojiš, a recimo kad legneš prestane?
    Nadam se da će ti netko moći više pomoći!

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

zovni svog dokt.vidi što ce ti on reci.
    ja sam imala takve bolove na pocetku- dok se valjda gnjezdilo. i sad na kraju mi je tako.al to je meni valjda normalno,jer se priprema tijelo na porod.ZOVNI SVOG DOKT

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Stidna kost! Sasvim normalno. Mene u ovoj trudnoci zna toliko boljet da jedva hodam, posebno kad sjedim malo duze pa ustanem...Tocno je takav osjecaj, kao da me netko nogom opalio po tom mjestu nekoliko puta.
    Pitala ginkologicu, kaze normalno.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Mene je tako boljelo,ali zbog rastezanja maternice,to mi je bila 2.trudnoća,razlika manja od 2 godine. Ništa se nije dogodilo,malo sam ležala kada me zaboli i to je to! Možda da kažež gin.za tu bol,ipak oni najbolje znaju!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Sad vise ni ja ne znam dal mislimo isto..Jel te boli u trbuhu? Ili bas onaj Venerin brijeg? Mene i na dodir boli, jel to to? Jer sad ne znam dal ti mislis na kontrakcije, probadanja il sta vec...

malena15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

da, da nisam se mogla sjetiti kako se zove... stidna kost me boli.... točno je to kaj je koksy opisala... jao kak sam glupa... znači to je normalno....
    idem drugi tjedan na kontrolu pa ću mu reći da me to boli.... ockey sada sam puno mirnija

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj malena15 prvotno napisa Vidi poruku
    da, da nisam se mogla sjetiti kako se zove... stidna kost me boli.... točno je to kaj je koksy opisala... jao kak sam glupa... znači to je normalno....
    idem drugi tjedan na kontrolu pa ću mu reći da me to boli.... ockey sada sam puno mirnija
    Pisale smo u isto vrijeme...

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ma jeli to onda ona simi-nesto...simfiza...vec je bilo govora o tome...to zna vraski bolit....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •