Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Gljivice ili..?

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Gljivice ili..?

Moj N. več neko vrijeme ima bjelkast jezik, s obzirom da puno bljucka uvjek mu se u ustima nađe i ono "sira" koji on onda "žvače" i premeće po ustima. Nekad mu je i nakon sisanja bez bljuckanja, bjelkast jezik pri dnu. Kad sam zvala pedijatricu rekla mi je da mu mažem s Daktarin gelom. On inače nema nigdje po ustima ni desnima bjelih točkica nego samo na jeziku i to več nekih 10-ak dana, pa se pitam da li su to uopće gljivice?
    Zanima me kako najeti taj grozni gel na zadnji dio jezika?
    U uputama sam čitala da je gel jako ljepljiv i da se ne smije dati cijela doza odjednom, nego malo po malo i da se ne smije gurati duboko u usta nego samo nanjeti na početak usta.
    Kako uopće očistiti jezik tako duboko, bojim se da bi N. sve povratio?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

staviš malo gela na dudu,a jezik ne čistiš

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Dudu ne želi vidjet ni nacrtanu!

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pa zar nitko nije koristio Daktarin gel :?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

a kaj da ti onda velim?
    stavi na bradavicu pa mu gurni u usta

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jesi mu probala to bijelo cistiti s jezika? ako se lako skida, onda je vjerojatno mlijeko. ako ide teze, da moras maltene strugati, tj. naslage se cvrsto drze za jezik, onda su najvjerojatnije gljive

omotas oko prsta cistu gazicu, pa mu prvo ocistis jezik koliko mozes
    onda drugom gazicom na koju si stavila malo gela, to lijepo razmazes po jeziku. normalno da mu neces gurati prst u grlo, on ce vec sam gutanjem "pogurnuti" taj gel do korijena jezika

vazno je bar 20-ak minuta nakon "operacije" ne dojiti, da das lijeku vremena da djeluje. znaci, najbolje stavljati gel neposredno nakon hranjenja

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo teksta na portalu
    http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=111&Show=1509

jesi mozda kod bebacha primjetila jos neke simptome, npr. "kliktanje" za vrijeme dojenja, biserni sjaj usne supljine, pojacano prduckanje ....?

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj emily prvotno napisa
    jesi mu probala to bijelo cistiti s jezika? ako se lako skida, onda je vjerojatno mlijeko. ako ide teze, da moras maltene strugati, tj. naslage se cvrsto drze za jezik, onda su najvjerojatnije gljive
    Namotala sam gazu na prst i pokušala mu dok je zijevao očistiti jezik, brzinom munje je stisnuo usta i napravio ljutu facu. Tek slijedeći dan sam išla pokušati ponovo, ali kad mi vidi prst s gazom zatvara usta, a ako ih slučajno otvori onda odmah povuće jezik unazad i mršti se. Ostala sam zapanjena kako je mogao to zapamtiti i kako li samo vješto skriva jezik, a čini mi se da to čišćenje ipak ne mogu obaviti na silu :?

Što se tiče "kliktanja", ne znam jeli to to, ali on zadnjih 10-15 dana dok sisa punu dojku cokče, iako je pravilno uhvatio bradavicu svaki srk povuče i zrak i sve tako dok ne prođe let-down, onda sisa normalno. Jesi li na to mislila ili je to problem druge vrste i kakav??

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

arijana, kako tvoje bradavice? osjecas li ikakvu bol 'unutra'? jesu rozkaste?

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ne znam ni ja, mjenjaju boju od bijele do ljubičaste
    Ma ne znam nekave su rozkasto - smeđe, ja sam inače svijetle puti pa mi nisu baš baš smeđe ni bradavice ni areole, tako da mi se čini da su takve bile i prije :/
    Što se boli tiče ne bole me baš, osim ako baš predugo sisa i puno cokče, jer onda imam osijećaj da se pritisak premjesti na bradavicu, ne znam jesi razumjela što hoću reć?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •