Mjesec i 20 dana nakon poroda moj se stomak vratio 95%, ostalo je samo malo kože ispod sisa za učvrstiti. Guza i bokovi nisu bili te sreće, na njima ima još 11kg viška.
Čekam prvi pregled kod doktora da mi da zeleno svjetlo da mogu počet raditi trbušnjake, a nadam se da će guza&bokovi proći sa dugim šetnjama te nošenjem bebe kako bude rasla
Da se javim malo u ovo blagdansko jutro kad se doruckuju kolaci... Proslo 6 mjeseci, imam jos dvije kile manje (tempo na poslu + nocni cicoovisnik) tako da sam na srednjoskolskoj kilazi, ali koza na trbuhu nije otisla, smrc... Izgleda da je stanje ireverzibilno, osim mozda da idem pod noz. Ali nedam pare a i strah me nuspojava ( npr. da mi neki zivac ne cvaknu pa da mi utrne pol trbuha i sl, brrr )
Tjesim se da se ta koza vidi samo dok sjedim i golog trbuha, ostali komentiraju da izgledam ko da nikad nisam rodila, valjda su mi podocnjaci od tulumarenja![]()
Pa cuj, nocni zivot nakon dolaska bebe opet zivne, noci su aktivne i "vesele", a jutra " mamurna"
Meni se oba puta trbuh vratio u prijasnje stanje, ali mu je nakon drugog poroda trebalo malo duze. Optimislticno se nadam da ce se i ovaj put vratiti ( ajde trbuscicu, jos samo ovaaaaaj puuuut) ali ce mu opet trebati malo duze nego nakon prosle trudnoce.
PozdravPodižem malo temu...
Evo i mene s problemom trbuščićaPoslije prvog poroda otišao za tren, poslije drugog nije otišlo sve, ali sve u svemu, moglo je proći. E na red došla trća beba, treći carski, dojim je i znam da mi je rano misliti o nekom "normalnom" trbuhu, ali mi baš iskoči, pogotovo poslije ručka. Ujutro ga ima, ali može proći,poslije ručka iskoči, ajme
, a poslije veče sam opet trudna i to najmanje 5 mjeseci
Ne bi mi to toliko smetalo me "ima" i dalje, ali vratila sam se na svoju težinu prije trudnoće, noge, pozadina, ruke sve izgleda super, ali škemba mi se nikako tu ne uklapa, ružno izgleda, jer strši, niska sam i stvarno je smješno.Nekako izgleda neprirodno napuhan i tone samo donji dio, već ga ima i gorePošto mrvu dojim, na dijete ne mogu, mogla bih doduše ukinuti slatko i smanjiti kruh, ali sumnjam da će to promjeniti stvar, mada mi se iskreno ne čini da previše jedem...hmmm... Možda malo prerano razmišljam o tome...Ima li tko kakav dobar savjet?