Pa rodila si krajem kolovoza, očekivanja su ti malo nerealna. Daj vremena tijelu da se najprije oporavi od trudnoće, tebi su praktički tek babinje prošle. Ne forsiraj se, bolje je imati škembu nego spušteni mjehur doživotno.
Pa rodila si krajem kolovoza, očekivanja su ti malo nerealna. Daj vremena tijelu da se najprije oporavi od trudnoće, tebi su praktički tek babinje prošle. Ne forsiraj se, bolje je imati škembu nego spušteni mjehur doživotno.
Mjesec i 20 dana nakon poroda moj se stomak vratio 95%, ostalo je samo malo kože ispod sisa za učvrstiti. Guza i bokovi nisu bili te sreće, na njima ima još 11kg viška.
Čekam prvi pregled kod doktora da mi da zeleno svjetlo da mogu počet raditi trbušnjake, a nadam se da će guza&bokovi proći sa dugim šetnjama te nošenjem bebe kako bude rasla
Pa cuj, nocni zivot nakon dolaska bebe opet zivne, noci su aktivne i "vesele", a jutra " mamurna"
Meni se oba puta trbuh vratio u prijasnje stanje, ali mu je nakon drugog poroda trebalo malo duze. Optimislticno se nadam da ce se i ovaj put vratiti ( ajde trbuscicu, jos samo ovaaaaaj puuuut) ali ce mu opet trebati malo duze nego nakon prosle trudnoce.
PozdravPodižem malo temu...
Evo i mene s problemom trbuščićaPoslije prvog poroda otišao za tren, poslije drugog nije otišlo sve, ali sve u svemu, moglo je proći. E na red došla trća beba, treći carski, dojim je i znam da mi je rano misliti o nekom "normalnom" trbuhu, ali mi baš iskoči, pogotovo poslije ručka. Ujutro ga ima, ali može proći,poslije ručka iskoči, ajme
, a poslije veče sam opet trudna i to najmanje 5 mjeseci
Ne bi mi to toliko smetalo me "ima" i dalje, ali vratila sam se na svoju težinu prije trudnoće, noge, pozadina, ruke sve izgleda super, ali škemba mi se nikako tu ne uklapa, ružno izgleda, jer strši, niska sam i stvarno je smješno.Nekako izgleda neprirodno napuhan i tone samo donji dio, već ga ima i gorePošto mrvu dojim, na dijete ne mogu, mogla bih doduše ukinuti slatko i smanjiti kruh, ali sumnjam da će to promjeniti stvar, mada mi se iskreno ne čini da previše jedem...hmmm... Možda malo prerano razmišljam o tome...Ima li tko kakav dobar savjet?