unatrag nekoliko mjeseci imala sam neke čudne glavobolje s mučninom, smetnjama u vidnom polju i pritiskom u ušima;neurolog mi je postavio dg migrene i poslao me na eeg i ct (od svih mogućih scenarija sa zakrčenjem krvnih žila, tumorima hipofize i sl. migrena mi se čini najlakšom opcijom) ; s obzirom da sam čitala da su te glavobolje užasno bolne i da znaju trajati po nekoliko sati i dana i da remete normalan život i rad , htjela sam čuti vaša iskustva na tu temu; nisam dobila nikakvu terapiju jer moja migrena brzo prođe s analgeticima, ali primjećujem da je sve manji razmak između njenih pojavljivanja;zanima me preventiva takvih glavobolja, prvenstveno prirodna ( kapi, akupunktura-bubam napamet jer ne znam ništa o tome); ne bih se htjela odmah baciti na neku trajnu terapiju ako mogu bilo što napraviti prije; nalaze eeg-a i ct-a još nisam dobila, a nekako sumnjam da dio problema leži i u vratu koji me konstantno boli i steže... ( stres ne spominjite jer radim u javnoj ustanovi sa strankama )