-
Ma nastojim i ja otkriti okidače, hrana kod mene nema efekta, imala sam napade i kad sam bila na zelenim sokovima, i švedskoj grenčici, i čaju od matičnjaka... hranim se zdravo koliko mogu, izbacila sam ima već dosta vremena vegetu i maksimalno industrijske prerađevine (hrenovke ili salamu pojedem vrlo vrlo rijetko). Pila sam i magnezij ali unatoč svemu napadi se pojavljuju.
Kod mene je nažalost okidač nešto na što ne mogu utjecati: menstruacijski ciklus i promjena vremena.
5 godina koliko su trajale moje 2 trudnoće i 2 dojenja (bez imalo prekida) trpjela sam bez tableta (tj. znala sam popiti lupocet sirup), trpjela bih i sada ali mi je teško zbog posla (ne mogu uzeti bolovanje jer me boli glava).
Tablete pijem samo po potrebi (za cijelo ljeto dok sam bila na godišnjem bilo mi je dovoljno 6 komada - dakle toliko puta me zaboljela glava) a sada kada radim je to najčešće za vikend, ili barem kada se mijenja vrijeme ili trebam dobiti mengu, nekad to bude 2 dana u mjesecu, a nekad i 10.
Ne znam događa li se još kome ali primijetila sam ako istrpim taj 1 ili 2 dana - mislim da ću umrijeti, povraćam, ništa ne vidim, ne čujem ali istrpim bez lijekova - prođe me kao da ništa nije ni bilo, a ako pijem tablete zna mi se produljiti bol i na tjedan dana tj. kad popijem tabletu bol prođe ali se ubrzo vrati.
Zato bih ako ikako mogu riješila se lijekova i pokušala s nečim drugim ali ne znam čime. (Priznajem, sladoled i crveno voće mi nisu ni padali na pamet, barem da si mi to ljetos rekla
)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma