Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: Migrena

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Otkad sam na low-carb prehrani, razlika je ogromna - tu i tamo koja "obična" glavobolja, ni traga nekadašnjima. Vegetu i slično sam i puno toga prije izbjegavala pa nije imalo učinka do izbacivanja slatkog i brašnastog.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa Vidi poruku
    Otkad sam na low-carb prehrani, razlika je ogromna - tu i tamo koja "obična" glavobolja, ni traga nekadašnjima. Vegetu i slično sam i puno toga prije izbjegavala pa nije imalo učinka do izbacivanja slatkog i brašnastog.
    Do ovog trenutka nisam bila ni svjesna - od kad ne jedem UH, mene ne boli glava (nekad me predvečer malo smeta, ali to je od umora očiju, ni sjena pravoj glavobolji).

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa Vidi poruku
    X
    najčešći uzrok migrene u uvjetno zdravih žena je manjak progesterona, odnosno estrogenska dominacija,
    koja nakon 35. godine polako počinje kod većine žena (kod nekih i ranije)
    trebali bi pomoći pms free biljni pripravci, low-carb, mediteranska i dalekoistočna kuhinja, izbacivanje
    crvenog mesa, salama isl.

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj krojachica prvotno napisa Vidi poruku
    X
    najčešći uzrok migrene u uvjetno zdravih žena je manjak progesterona, odnosno estrogenska dominacija,
    koja nakon 35. godine polako počinje kod većine žena (kod nekih i ranije)
    Eto još jedan razlog da se "radujem" što uskoro punim 35

Kad rezimiram sve dakle uspjela sam sam eliminirati sve okidače osim PMS-a, promjene vremena i ugljikohidrata. Znači još mi je ostalo - vidjeti može li se kako utjecati na vrijeme
    Ma pokušat ću ja eliminirati te UH, iako bila sam ljetos par dana na dukan dijeti i nije mi baš bilo lijepo. Izbacuje li se to samo bijelo brašno i šećer ili sve? I što je s konzumacijom voća i povrća?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •