Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Prijava bebe nakon poroda

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno Prijava bebe nakon poroda

Curke, friške mame, molim VAs za pomoć.Nakon prvog poroda nisam fizički bila u stanju sa suprugom hodati okolo da bi prijavili maloga pa smo otišli matičaru i dala sam mu punomoć(nesječam se više točno kako je glasila ) pa je mogao sve sam obaviti.Zanima me da li je to i dalje moguće ( punmoć) ili moram hodati sa njim? I ukoliko ima netko friški da mi napiše koji su točno koraci oko prijave...trebam roditi na merkuru, neznam pod koju općinu spadaju, da li i dalje po otpusno pismo u bolnicu, gdje nakon prijave na opčinu - sve mi je ovo strašno bitno jer bi voljeli one novčeke što prije dobiti.Znam da se na hzzo predaje za jedan dio naknade, ali gdje za drugi? Inače smo iz velike gorice, pa ako imate konkretna iskustva...thanks svima.....

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

radi se o matičnom uredu u Maksimiru, Petrova 116

neznam kad si rodila niti zašto si davala punomoć, ali ako imate isto prezime i živite na istoj adresi onda ti punomoć ne treba niti ti moraš ići s mužem rješavati stvari osim jedne...
    jedino što zajedno morate rješiti je upisati dijete u knjigu rođenih (trebaju doći oba roditelja i donijeti osobne; otpusno pismo ne treba)

ostalo imaš navedeno:http://forum.roda.hr/threads/40112-p...be-razno-razne

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •