Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Koji je najduži period između izbijanja zubića?

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno Koji je najduži period između izbijanja zubića?

Ne znam kud bi ovo stavila. Nisam se baš nešto previše zabrinjavala s tim jer nitko nije ostao bezub, ali u zadnje vrijeme mi sve čudnije da Stelli već 7 mj ne izbijaju zubići... Počeli su s 9mj i prvi rođ je dočekala s 8 zubića i od onda ništa... Zadnji su još išli s 11 mj. Nekako kad čitam obično ide par svaka dva mj. I sad s 18. mj. bi po tablici trebala imati oko 16 zubića. Znam da smo svi različiti i ne razvijamo se po tablicama ali zanima me koliki je kod vas najduži period između izbijanja zubića... Ja svako malo kad je nervozna vičem idu zubići, a ono ništa, čak sam i umislila da vidim očnjake da idu ali ništa...
    Kad su krenuli nekako su brzo išli jedan za drugim i sad mi 7 mj dug period da nema nikakve naznake za izbijanje idućeg zubića i sad se već pomalo pitam jel sve OK. Nije meni što ona nema 16 ili 20 zubića, nego što dugo ne izbija ni jedan

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

znam da je zara imala užasno duge periode između zuba, ali ne znam točno koliko dugo. nije me to uopće zabrinjavalo, niti razmišljam o tome

prvi zub joj je narastao s 11 mjeseci.
    sad ima 29 mjeseci, i 14 zuba.
    a trenutno joj rastu obje donje trojke.
    (trenutno znači već jedno 2 mjeseca.... )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •