Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Interaktivni engleski?

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno Interaktivni engleski?

Imam poprilično dobro znanje engleskog, gramatika mi je uvijek bila u malom prstu, međutim kako ga slabo koristim fali mi riječi, pogotovo u poslovnom engleskom a šaljem molbe za posao i to neke na kojima su i intervjui na engleskom pa me zanima jeli netko koristio one interaktivne pakete tipa ponds ili neke druge- znači napredni ili poslovni engleski i kako ste zadovoljni i dali bi preporučili?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

interaktivni podrazumijeva živo stvorenje s kojim možeš spikati ...
    svojevremeno je u onoj irskoj školi u tkalči subotom bio komunikacijski kružok s izvornim engleskim govornicima.

Tattoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mislim da je to uludo bačen novac. Preporučila bih ili konverzacijske tečajeve ili individualnu poduku, ali treba biti oprezan i naći dobrog profesora u oba slučaja jer i tu ima svega. Ali ima i dobrih stvari na internetu za proširenje vokabulara, nisam već dugo gledala te stvari ali uguglaj malo business english, ima hrpa besplatnih vježbica vokabulara, zna se naći i vježbi slušanja, ma svega. Npr. ovo: http://www.businessenglishsite.com/

I puno čitati a to ti je sve besplatno na netu. Naravno, jedno je pričati a drugo ovako, ali bolje išta nego ništa. Ti setovi koji se kupuju ne sadrže ništa pametno što se ne može naći na netu.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

škola se zove Inicijativa .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •