Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: NP Risnjak vs PP Lonjsko polje

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno NP Risnjak vs PP Lonjsko polje

razmišljamo izlet za dva tjedna...možda sa još jednom obitelji, pa molim komentare, prijedloge, pohvale na navedena dva lokaliteta?!

može i prijedlog za nešto drugo u blizini zg-a, a da nije skupo i da je zanimljivo...ali nekako smo krenuli u obilazak zaštićenih područja, pa sam zato ova dva uzela u obzir...

Hvala!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

molim moderatore ako mogu prebaciti temu na obiteljski-kreativni kutak..krivo sam postala..hvala!

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

U Lonjskom polju je sad inetresantno jer dolaze rode i druge ptice selice i sve polako cvjeta i budu se. U Risnjaku je još zima i dosta hladno... tako da bi moj izbor bio Lonjsko polje...

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

hvala!!! tako sam nešto čekala!!
    još nam se u plan ubacio i jelenov greben

pa sad: lonjsko polje ili jelenov greben?

ako je netko bio na oba lokaliteta, pliz neka preporuči!!
    Posljednje uređivanje od kudri : 07.04.2011. at 15:56

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ne znam koliko ti je staro dijete, ali jelenov greben definitivno. Mojoj hranjenje jelena i trčanje za njima ništa ne može zamijeniti, a bome niti meni klopu u restoranu. Risnjak po meni lijep za šetnju ali bez sadržaja za djecu, a Lonjsko polje mi je isto ok za veće klince ali od ovo troje (a bila sam na svim lokalitetima) definitivno i bez razmišljanja Jelenov greben!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

hvala ti! tak sam i ja nekak mislila da nam je možda jelenov greben sad najzanimljiviji za nju jer ima tek 20mj., pa iskreno nezna još uživati u prirodi, proučavanju bilja, grančica, grmlja i ostalog...više se veseli kad je sadržaj neki, nešt konkretno

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Glasam za Risnjak, poučna staza Leska je super za šetnje sa malom djecom,
    za smještaj preporučam kuće za odmor Runolist, u Crnom Lugu, na samoj cesti za NP.
    Može i Lonjsko polje, meni bolji izbor od Jelenovog grebena, od tamo se sjećam jedino brabonjaka posvuda...

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

još ništ nismo odlučili...ali ne bi na risnjak ako je hladno...moram zvrcnuti u np i pitati za zdravlje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •