-
NP Risnjak vs PP Lonjsko polje
razmišljamo izlet za dva tjedna...možda sa još jednom obitelji, pa molim komentare, prijedloge, pohvale na navedena dva lokaliteta?!
može i prijedlog za nešto drugo u blizini zg-a, a da nije skupo i da je zanimljivo...ali nekako smo krenuli u obilazak zaštićenih područja, pa sam zato ova dva uzela u obzir...
Hvala!
-
molim moderatore ako mogu prebaciti temu na obiteljski-kreativni kutak..krivo sam postala..hvala!
-
U Lonjskom polju je sad inetresantno jer dolaze rode i druge ptice selice i sve polako cvjeta i budu se. U Risnjaku je još zima i dosta hladno... tako da bi moj izbor bio Lonjsko polje...
-
-
ne znam koliko ti je staro dijete, ali jelenov greben definitivno. Mojoj hranjenje jelena i trčanje za njima ništa ne može zamijeniti, a bome niti meni klopu u restoranu. Risnjak po meni lijep za šetnju ali bez sadržaja za djecu, a Lonjsko polje mi je isto ok za veće klince ali od ovo troje (a bila sam na svim lokalitetima) definitivno i bez razmišljanja Jelenov greben!
-
hvala ti! tak sam i ja nekak mislila da nam je možda jelenov greben sad najzanimljiviji za nju jer ima tek 20mj., pa iskreno nezna još uživati u prirodi, proučavanju bilja, grančica, grmlja i ostalog...više se veseli kad je sadržaj neki, nešt konkretno
-
Glasam za Risnjak, poučna staza Leska je super za šetnje sa malom djecom,
za smještaj preporučam kuće za odmor Runolist, u Crnom Lugu, na samoj cesti za NP.
Može i Lonjsko polje, meni bolji izbor od Jelenovog grebena, od tamo se sjećam jedino brabonjaka posvuda...
-
još ništ nismo odlučili...ali ne bi na risnjak ako je hladno...moram zvrcnuti u np i pitati za zdravlje
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma