pozz svima.
ovako, u nedoumici sam.
moj bebonja od skoro 3 god, cijeli vikend povraca + proljev, nije uspio nista popapati, sve je cijelo vrijeme povracao. osjeca opcu slabost, sav je nikakav, skroz bezvoljan, zainteresiran je jedino za crtice (a inace je ful aktivan, tesko ga je dobiti u kucu). naravno, ja sam pocela panicariti i kako sam primjetila da mu je stolica kad se kolko-tolko normalizirala bila zute boje, vodili smo ga na zaraznu, gdje su nam rekli da je to crijevna viroza, najvjerojatnije iz vrtica i da ne treba panicariti jer je to kao sada krenulo i pola vrticke/jaslicke djece to trenutno ima.
Doktorica mu je dala neka uputstva za neku kvazidijetu i to je to. Nisu mu vadili krv niti htjeli stolicu slat na analizu.Naime, on je i dalje bezvoljan, proljeva i povracanja nema, nema vise ni temp koja nije ni bila zabrinjavajuce visoka...
Naime, sad mi je svekar stavio bubu u uho, i kad sam malo procackala po netu, ova njegova "crijevna viroza" zaista ima sve simptome zutice.
Iskustva?
Sutra svakako jurimo nasoj doktorici. Ja sam sva u panici.
Najradije bi opet na hitnu a nemam ga snage gnjaviti posto je dosta bezvoljan i placljiv...![]()