Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: simptomi zarazne žutice (hepatitis A)

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno simptomi zarazne žutice (hepatitis A)

pozz svima.
    ovako, u nedoumici sam.
    moj bebonja od skoro 3 god, cijeli vikend povraca + proljev, nije uspio nista popapati, sve je cijelo vrijeme povracao. osjeca opcu slabost, sav je nikakav, skroz bezvoljan, zainteresiran je jedino za crtice (a inace je ful aktivan, tesko ga je dobiti u kucu). naravno, ja sam pocela panicariti i kako sam primjetila da mu je stolica kad se kolko-tolko normalizirala bila zute boje, vodili smo ga na zaraznu, gdje su nam rekli da je to crijevna viroza, najvjerojatnije iz vrtica i da ne treba panicariti jer je to kao sada krenulo i pola vrticke/jaslicke djece to trenutno ima.
    Doktorica mu je dala neka uputstva za neku kvazidijetu i to je to. Nisu mu vadili krv niti htjeli stolicu slat na analizu.Naime, on je i dalje bezvoljan, proljeva i povracanja nema, nema vise ni temp koja nije ni bila zabrinjavajuce visoka...
    Naime, sad mi je svekar stavio bubu u uho, i kad sam malo procackala po netu, ova njegova "crijevna viroza" zaista ima sve simptome zutice.

Iskustva?

Sutra svakako jurimo nasoj doktorici. Ja sam sva u panici.
    Najradije bi opet na hitnu a nemam ga snage gnjaviti posto je dosta bezvoljan i placljiv...

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

meni to liči na simptome sračke, oliti proljeva (s povraćanjem). Najvjerojatnije norvisuni ili rotavirusni gastroenteritis.

A uostalom, da i je zarazna žutica (koje praktički nema u Hrvatskoj, pa ne znam kako bi ju dobio), ništ' strašnoga. Ne ostavlja posljedice i ne treba zbog toga trčati na hitnu.

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    meni to liči na simptome sračke, oliti proljeva (s povraćanjem). Najvjerojatnije norvisuni ili rotavirusni gastroenteritis.
    Definitivno se slažem. A ta iscrpljenost je normalna, treba neko vrijeme da se organizam oporavi.

Mislim da nema nikakvog razloga za paniku...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj priscila prvotno napisa Vidi poruku
    Definitivno se slažem. A ta iscrpljenost je normalna, treba neko vrijeme da se organizam oporavi.

Mislim da nema nikakvog razloga za paniku...
    X
    A bome znam i puno ljudi u okolini koji trenutno imaju iste simptome - crijevne viroze.

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

thnx na odgovorima.
    bili smo kod doktorice, sve je ok.
    opet panicarimo bezveze. svekar i dalje tvrdi da ima zuticu
    uglavnom, mishonja je danas zivnuo, isli smo u parkic, cijelo dopodne je bio na dvoristu i vise se ne zali na trbuh ili mucninu.
    slijedeci cemo tjedan i u vrtic ...

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Tako je to kad svekar glumi doktora

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •