Malac od 11 mj ima upalu uha ... primjetila sam prije 5 dana da nešto čačka po uhu i nakon toga plaće. Bez temperature i ikakvih drugih simptoma ... odvezla ga pedijatrici "tek toliko" da vidimo . I zaista ; "uho je upaljeno "do krvavog"!! pa šta to znači? nije bilo nikakvog gnojnog iscjedka i sad ovo ... vrištao je na pregledu ko da ga kolju
... dobili smo almacin 3x5 ml dnevno , i maxitrol kapi .. e sad .. kad ja njemu pokušavam i pustim te kapi .. on toliko vrišti da je to nemogće
.. uopće mu nemogu pustiti ... pa mu onda stavim kad spava iako ga to onda probudi pa i onda vrišti.Inače je kroz dan relativno ok , malo nervozan , a naravno uheka se nesmiju ni dotaknuti.kapamo tek drugi dan. Ali ja imam dojam da je njemu unatoč antibiotiku sve gore i gore.uza sve naravno kapamo fiziološku u nos. E sad moja pitanja..
1) što mislite , koliko zaista treba da se uho izlječi .. danas je peti dan antibiotika i ja ne vidim nikakva poboljšanja ; dapače ... mislim da ga još više boli ...
2)kakva su vaša iskustva sa maxitrolom? jesu li normalna ta vrištanja?
3) nakon kojeg vremena bi djetetu trebalo biti bolje ? nismo dosad nikad imali tako jako upalu uha .. pa doista neznam...
4)jeli normalna tako jaka upala bez temperature ili smo samo pravovremeno reagirali , pa zato nije dobio ...
neznam ... luda sam već !!!!
molim moderatore da premjeste temu ako je na krivom mjestu ... hvala