-
Moji dvoje su odradili svih 8 razreda u Jabukovcu, treće dijete nisam tamo htjela upisati.
Škola je na lijepom mjestu, šuma, igralište. Imaju sport kao izvannastavnu aktivnost, njemački i informatiku za izborne predmete. Mislim da je u višim razredima bio i građanski odgoj, robotika, zbor i neki likovnjaci ili nešto slično. Od izvanškolskih aktivnosti, kako su već cure rekle - strani jezici, jedno vrijeme i karate (ne znam je li još uvijek).
A sada što mi se ne sviđa.
I meni se čini, kao i Gail, da ravnatelj praktički ne postoji. Problemi se ne rješavaju. Profesori rade tko kako hoće. Pa ako dobiš savjesnog i dobrog profača - super. A možeš dobiti i tipa koji ti da 5 ako kažeš da navijaš za Hajduk. I uglavnom traže dosta, a daju kako tko. Iako mislim da se to ne razlikuje puno od ostalih državnih škola.
Badić (hrv) - puno daje i puno traži
Šekuljica (hrv) - to je taj što navija za Hajduk
Tišma (pov, zem) - dosta daje (voli nove tehnologije), ali ponekad ocjenjuje i govor tijela
Benčić (pov) - OK
Porupski (bio i valjda kem) - OK
Đula (teh, možda i fiz)) - ne govori im što trebaju zapisati, očekuje da će to oni sami. Inače OK
Amižić (mat) - ne zna objasniti, ali se zna što trebaju znati (pa smo kod kuće više morali raditi)
Pešić (mat, fiz) - koma, nit ga je tko slušao, niti je znao objasniti, ali navodno više nije na školi
eng - koliko daje - nisam sigurna, ali traži puno. Pisali su i engleski diktat.
lik, glaz, tjel - nisu bili neki gnjavatori
To su naši dojmovi o Jabukovcu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma