Ukucaj u pretražnik "dijeta" i izbacit će ti nekoliko zanimljivih topica. Bio je jedan takav ovo ljeto na podforumu "Zdravlje". Ja sam osobno bila na onoj dijeti s čarobnom juhom, izgubila sa 3-4 kg u tjedan dana, zgadila mi se juha i dijeta, a kile sam vratila nakon 2 mjeseca. Odustala sam od dijeta.
Sad sam promijenila način prehrane i izbacila sve slatkiše i grickalice, bilo je malo napeto prvih 10 dana, onda sam se navikla i sad mi više uopće ne fale. Čak ni za Božić i NG nisam maznula niti jedan. Inače, ujutro ponesem na posao 1 acidofil od 1/2 l i 2-3 voćke (jabuke, kruške, mandarine i sl) i to mi je sve do nekih 4-5 popodne kad se dobro najedem za ručak i tad se ne štedim, niti biram hranu. Nakon toga ne jedem više ništa (popijem čaj, kakao ili vodu). U početku sam uzimala navečer suho ili svježe voće ili jogurt, ali sad mi se organizam navikao i poslije ručka više uopće nemam potrebu za hranom.
Od 1.12. do Božića sam "skinula" 2-3 kg. I dobro se osjećam. Jedino što planiram je nekako se natjerati da pijem više vode. To mi nikako ne ide...

Ukucaj u pretražnik "montignac", bio je o tome topic, gdje isto ima nekih zanimljivih savjeta, i primjera uspješnog skidanja kg.