-
Mislim da nitko ne zeli dobro izgledati 3 mjeseca i onda opet isto. Znaci, moramo se dogovoriti same sa sobom.
NE jesti poslije 20h!
Ne jesti slatkise i ne pretjerivati u kruhu.
Nikakva dijeta nema smisla kad se prvo trose ugljikohidrati, zatim proteini.. tj. gubis misicnu masu, a tek zadnja ide masnoca.
Ja sam prije ove trudnoce odlucila smrsaviti 10 kg i uspjela u 4 mjeseca! Krenula sam na aerobic (kod trenerice koja te stvarno izmuci), jedan mjesec cak i svaki dan (blizu mi je)... i uzimala dodatak L-CARNITIN koji potice trosenje masnoce (vrijedi samo kad vjezbas, ne mozes lezati i piti carnitin a da on nesto radi), znaci da se trose odmah u vjezbi, ne nakon pol sata kao sto inace ide.
To "mucenje" na aerobicu me motiviralo da ne jedem gluposti i sve nekako automatski krenes sa zdravijim. Jedino imam problem sa ovih kasnim obrocima jer sam dugo budna.
Cure, stvarno se moze odlicno izgledati bez dijete! Ali uz vjezbu, koja je ionako zdrava. Tada dobijemo i misicnu masu vecu pa je potrebno vise kalorija koje se trose (a ne gomilaju) i evo, sve bolje...
Dajte si koji mjesec, a kasnije to odrzavajte s nekim 3 puta tjedno i to je to. Nema carobnog stapica.