-
Ja pravim na 2 nacina,rezultat je manjevise slican.
Spanac operem,blansiram,ocedim i sitno naseckam.Zatim:
1.na malo zagrejanog ulja bacim spanac,kratko proprzim,pobrasnim i jos malo promesam,zatim nalijem mlekom i jos prokuvam.
Ja volim redje,ostali gusce,pa nekad udovoljim sebi nekad njima.
2.Spanac nalijem mlekom i kuvam kratko.Na malo ulja kratko proprzim beli luk odmah zatim brasno,i sve to sjedinim i prokuvam dok se zgusne.
Kao mala sam mrrzela spanac,zeludac mi se dizao na samu pomisao.
Sad bih ga mogla jesti svaki dan
.S przenicama i jajem na oko.
Moji klinci su plakali kad je u vrticu na meniu bio spanac,kod kuce jedu i sve pevuse
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma