-
Ni nakon 2 godine poslije poroda ne želim novu trudnoću!
Drage moje neznam gdje drugdje da se izjadam, al više nemogu ovo držati u sebi!
Moja priča je započela točno prije tri godine i nikako da krenem dalje! Svaki put kad vidim trudnicu ili se nađem u blizini rodilišta stegne me u grlu i jednostavno nebi se htjela nači u toj koži! Na kontrolu kod gina sam išla 6 tj iz poroda i od onda izbjegavam ambulantu u širokom luku! inače imala sam jednu trudnoću, rodila sina hitnim carskim rezom, sada ima 2 godine
Što me muči:
1. što sam od prvog dana kad sam bila na pregledu kod gina morala strogo mirovati jer sam imala hematom i upalu rodnice, a do tad sam se savršeno osječala, radila, niti jednom imala mučnine niti povračanja
2. Što mi je gin u domu zdravlja nepotrebno i šalabajzerski propisala antibiotik radi glivične upale rodnice i poslala me na kontrolu kod privatnog gina!
3. što nisam imala niti malo muževog razumjevanja što moram mirovati, što je u nekoliko navrata izjavio da od kad sam trudna on nema ženu te da je njegova mama rodila njih 6 i niti jednom nije mirovala
4. što sam imala bezbroj upala rodnica, pa je muž izjavio da sam se prestala tuširati!
5. što svaki put kod pregleda nešto nije bilo u redu
6 što sam morala biti doslovno u celibatu cijelu trudnoću radi placente praevije!
7. što sam pokupila od Sv. Duha ( samo tako kažem) rota virus i završila na zarazi a nigdje nisam bila niti je itko oko mene bio bolestan
8. što sam imala miljon kontrakcija od 23-čeg tjena trudnoče, koje su na kraju izazvala abrupciju placente
9. što me kod brzinskog odlaska u bolnicu pregledala specijalizantica koja nije uopče reagirala na činjenicu da krvarim ko da imam mengu a samo godinu dana poslije radi nje je umrlo dijete mojoj kolegici jer je odugovlačila s porodom
10. što sam na odjelu imala cijelu noć trudove, u jutro krvarila sa ugrušcima a kako se nisam otvarala dežurna dr. je vikala na mene Da kaj bi ja htjela, sve je u najboljem redu( nije bilo ni najmanje)
11. što su mi sestre na odjelu postavljale na krivo mjesto CTG pa nije očitavao trudove!
12. što mi je dijete ostalo živo samo zahvaljujuči jedno sestri koja me iz " fore" stavila na Ctg koji je pokazivao da mi otkucaji bebi padaju sa 160 na samo 60!
13 što mi je dežurni gin na silu htio napraviti amnioskopiju da sam vidla sve zvjezde i još k tome vikao na mene da sam neodgovorna jer ne govorim da krvarim
14 što se muž ponio ko budala i zanimalo ga je samo kad če mu se roditi sin a ne u kakvoj sam situaciji!
15 što su, kad su skužili u rađaoni da sam med. sestra počeli se ponašati ko ulizice, a k tome su stišali tonove na Ctgu kako nebi čula na kolko otkucaji padaju!
16 što su mi u otpusnom pismu napisali da sam imala planirani carski rez, što nigdje nema niti jednom riječju napisano da sam imala abrupciju placente a jasno sam čula gina kako zove anesteziologa da se požure jer pacjentica ima abrupciju i pun trbuh krvi!
17. što je muž doma pripremao domjenke a cijelu trudnoču se ponašao ko zadnja budala! Da se nisam nalazila u takvoj situaciji strogo bi zabranila osoblju da bilo kome daju informaciju da sam rodila!
18. što su me stavili u sobu nasuprot rađaone pa su me svaku noć budili krikovi žena koje su normalno rodile!
19. što dan danas imam fobiju od gin pregleda i ako opet zatrudnim sveče se opet ponoviti
20 Što ču opet doživjeti prezir muža
21 što se bojim da ću opet morati strogo mirovati i mati relaciju krevet, WC
22. Što apsolutno nikom u VŽ rodilištu više ne vjerujem jer su me dr-i koje su ostale umalo stajale života!
23. što ću opet strahovati da ne izgubim bebu!
24. što će me opet sve boljeti!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma