Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 53 od 53

Tema: Ni nakon 2 godine poslije poroda ne želim novu trudnoću!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Mater Studiorum prvotno napisa Vidi poruku
    Imaš problem - i to najviše sa samom sobom!
    Muž te ne poštuje, a ti to trpiš.
    Medicinsko osoblje te zanemaruje, a ti još dvije godine nakon toga patiš.

Gdje ti je samopoštovanje? Zašto ne možeš stati i izboriti se za sebe? Zašto ti je potrebna naša podrška da bi se usudila misliti da si u pravu?

O tome trebaš razmišljati, draga. Odrasti, zauzmi se za sebe, imaj malo povjerenja u tu ženu koja jesi. I sigura sam da će sve doći na svoje mjesto, a buduća trudnoća, ako je budeš željela - dobro, ako ne, opet OK.
    ovo potpisujem!
    nije mi samo jasno, zasto nakon toliko godina koliko ste vec zajedno, jednostavno ne sjednes sa svojim muzem i s njim popricas. i reces mu kako se osjecas?
    i mislim da se ti NE TREBAŠ NIKOME DOKAZIVAT DA MOŽES RODITI PRIRODNIM PUTEM, ti jesi zena koja je prosla tezak porod koji je zavrsio, na svu srecu, dobro s zdravim i zivim djetetom.
    a to sta se tm ponio tokom trudnoce i nakon porodna kako je, i sta je napravio feštu a nije ni pitao za tebe.. neznam....
    u svakom slucaju, i ako se odlucis za novu trudnocu i ako smognes snage to sve prolaziti pored osobe na koju se ne mozes osloniti i na koju ne mozes racunati u onim najosjetljivijim danima zeninog zivota...e brate mili, ja mislim da ti to ne treba

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    mkorota1, žao mi je zbog tvog lošeg iskustva, prije svega s medicinarima. No mislim da si ti tu trebala biti puno glasnija, i zbilja
    kako veliš i urlati ako te nitko nije ozbiljno shvaćao. No i s te strane razumijem da ima žena koje to ne mogu, ne znaju se zauzeti za sebe.
    Međutim, ono što mi nikako nije jasno, jest kako si dozvoliš da ti muža totalno nepoznate žene nazivaju primitivcem, neandertalcem, čobanom itd? Pa to je čovjek s kojim živiš i s kojim imaš dijete! Pa nisam baš ni razvedene žene ovdje viđala da se na tu razinu spuštaju.
    Sve da on sve to i jest, zar te nije strah da bi mogao doznati što pišeš o njemu na javnom forumu?
    Zar ti misliš da će ti anonimne žene riješiti probleme u tvom braku? Sjedi s njim i razgovaraj, bez pljuvačine po onom ko bi ti trebao biti najbliži, neće ti to ništa riješiti i čuvaj i svoje dostojanstvo i dostojanstvo svog djeteta, jer kad pljuješ po svom mužu, pljuješ i po svom djetetu, koliko god to grubo zvučalo, to je istina!
    Potpisujem!
    Probaj potražiti bračnog savjetnika. Ili odite do nekog dobrog svećenika, ako ste vjernici. Sama kažeš da mu je nedostajalo majčine ljubavi. Ne postaje se takav sam od sebe, na stranu "grda" narav.

A trudnoća? Strahote koje opisuješ su zaista dobar razlog za ne ponoviti trudnoću. Posebno ako si pod pristiskom pod kojim jesi.
    Slušaj svoje tijelo, pokušaj sve lijepo pojasniti TM, vrijeme će pokazati svoje...

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Mater Studiorum prvotno napisa Vidi poruku
    Imaš problem - i to najviše sa samom sobom!
    Muž te ne poštuje, a ti to trpiš.
    Medicinsko osoblje te zanemaruje, a ti još dvije godine nakon toga patiš.

Gdje ti je samopoštovanje? Zašto ne možeš stati i izboriti se za sebe? Zašto ti je potrebna naša podrška da bi se usudila misliti da si u pravu?

O tome trebaš razmišljati, draga. Odrasti, zauzmi se za sebe, imaj malo povjerenja u tu ženu koja jesi. I sigura sam da će sve doći na svoje mjesto, a buduća trudnoća, ako je budeš željela - dobro, ako ne, opet OK.
    Potpisujem.

A u s vezi carskog reza i komentara tvog muža da nisi sposobna prirodno roditi, mogu samo napisati bože sačuvaj (nemoj se ljutiti draga). Mi koji smo prošli put potpomognute oplodnje i parovi koji znaju kolikoje tu suza, odricanja, boli bilo, smo sretni da smo dobili svoje djete (a mnoge žene se još bore) i kome je tu bitno kako se djete rodilo, ma bitno je da smo dobili, da nam je ono živo i zdravo. Stvarno ne razumijem taj komentar, jel se upitao jel tvoj život i život djeteta bio u opasnosti, pa tu je bila placenta previa u pitanju (sa mnom je rodila žena koja je imala placentu previu i urađen je hitni carski rez, o prirodnom porodu nije bilo ni riječi).
    Pokušaj razgovarati s njim da sredite svoj odnos a onda će sve ostalo doći na svoje mjesto. Iz tvog posta odmah si mi se učinila milom i dragom osobom, zato glavu gore, ne daj,i sve će biti u redu. Puno poljubaca ti šaljem.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •