Kao prvo, nisu to spluvačine, to je živa istina i svi znaju kako se prema meni ponašao u trudnoći! I istina je da se stvarno nije snašao u situaciji u kakvoj smo oboje bili jer niti ja nisim očekivala da ću trudnoću morati čuvati i više biti po bolnicama, a on još manje jer nikad nisam bila bolesna niti imala bilokakvih težih zdravstvenih problema!i to u 8 godina koliko smo do tad bili zajedno1 i to je veoma dug period! Razmislite malo! I kad sam mu poslije poroda pitala kako je mogao biti takav gad bilo mu je žao i izjavio je da si nije mogao pomoći, da je po karakteru takav, da se osječao usamljeno jer sam svugdje išla prije trudnoće s njim! Jednostavno je više bio ljut na situaciju i činjenicu da nije imao za to koga okriviti! Pogotovo kad gotovo kod svakog pregleda nešto nije štimalo! Nije uvjek bio sebični gad! Išao je samnom kod gina, i na UZv, sve mu je moj gin u ambulanti objasnio, bez uljepšavanja! Al ovi u bolnici nisu normalni, ko da niste svjesne kako sami sebe žele pokriti! I ne samo da su mi u bolnici " izgubili" pola stare med. dokumentacije poslje poroda, već su mi u knjižicu ( Onu žutu od djeteta) upisali da tokom trudnoće nisam imala nikakvih komplikacija! Moj gin mi je ponovno isprintao te Izgubljene nalaze tako da dan danas mogu dokazati laži i skrivanje! MM je kao otac jako brižan, pa već sam napisala da se stvarno brine za nas dvoje da nam ništa ne nedostaje!