upravo kako naslov kaže-i ja plačem jer više ne znam šta da radim. toliko se toga nagomilalo:
-imam curicu od 2,7 mjeseci, a evo problema:
- zadnjih par mjeseci je strašno nervozna-čim nešto nije po njenom, odmah dođe do vriske, dreke, ujedanja, plača, ne dozvoljava da se presvuče, ma čak i ako je pomjerimo na mjesto gdje ne želi da sjedizna da počne plakati-ma na sve plane...hajd ja se iskreno nadam da je to terribals two i tantrumi...šta vi mislite
- svako malo imala je smanjen apetit: doručci su i nekako prolazili, ali ručak-ma ta je prestala sve da jede osim mesa -ali samo piletina i nekada riba. napominjem da je to dijete koje je za užinu jelo grah, špinat i sl. e sad, bila je pomalo anemična-čim malo poprvai željezo-nakon sirupa apetit joj se popravi. ali zadnjih dva mjeseca ništa, ma čak ni ono što je sto posto voljela-nema teorije: ili uzima male minijaturne zalogaje ili ispljune. radili joj bris grla i nosa-ok, nalazi krvi ok, zubići ne rastu niti će uskoro... ovih 20 dana ima upalu grla-da li ima potrebe da kažem da je za jedan dan pojela pola kifle i komadić od 10 gr mesa za čitav dan!!!
samo pogleda na tanjir i kaže-neću i tu je kraj....a tako 20 dana
- ja sam počela plakati, jer više ne znam šta da radim, ne shvatam zašto neće da jede, strah me je zašto pljuje hranu ili uzima male komadiće...ima li neki još nalaz da uradim???
- molim vas help, jer mi je glupa dok. na to sve rekla:pa napravite joj od telećih kostiju supicu-malo mi je nedostajalo da je uhvatim za glavu i kažem joj:KOZO GLUPA pa neće da jede...uh.........