Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Bromergon - smanjenje grudi

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Bromergon - smanjenje grudi

Malo je bedasto pitanje, ali zanima me da li su se kome smanjile grudi od Bromergona i je li se to ikad više vratilo. Nisam imala baš nešto ni prije prve trudnoće, u trudnoći se grudi neznatno povećale. Prestala sam dojiti stariju curu u drugoj trudnoći, i onda su se još malo povećale. Međutim, nakon 2mj. završila sam na Bromergonu i zbog bolesti izgubila 15-ak kg u mjesec dana. Mislila sam da će se grudi vratiti na staro kad vratim kilažu ali ništa od toga, manje su nego što su bile prije prve trudnoće

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mislim da ti to nije od Bromegona nego bas od gubitka kilaze...mozda grijesim...meni se nisu od Bromegona smanjile, pila sam ga nakon poroda/pobacaja i jedino sto se dogodilo da je onaj kolostrum, koji je pomalo curio, nestao.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I ja mislim da ti na veličinu grudi ne utiće Bromergon. Bez laktacije veličinu određuje masno tkivo, u laktaciji preovlada žljezdano. Bromergon djeluje na hipofizu i prolaktin.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Vratila sam ja kilažu na staro, ali grudi su ostale isušene, manje nego prije prve trudnoće. U bolnici su me izdajali i šopali tabletama i odjednom sve nestalo

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mislim da ti se bas to dogodilo sta si napisala, ispuhale se...Vjerovatno zbog naglog gubitka tezine i utjecaja Bromegona na nestanak mlijeka.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ja sam morala uzimati Bromergon u drugoj trudnoći, nisam mršavjela, ali ovo "ispuhavanje", "isušivanje" grudi, i nekakav tj. bolje reći nikakav ili smanjen osjećaj u grudima se zadržao oko 2 godine nakon uzimanja Bromergona. I nikad nisu bile kao prije. Nakon prve trudnoće i dugotrajnog dojenja sve je bilo ok.
    Mislim da B. ima velik utjecaj na to,...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

dinosaur, kak dugo si ga ti pila? Ja sam imala jako puno mlijeka, sve je curilo, morale su me sestre u bolnici stalno izdajati i pila sam Bromergon cca 10-ak dana, možda i više.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Džizs, uopće to nisam primijetila. Doduše, ja bih bila sretna s tim efektom. Mislim da Bromergon s tim nema veze, prije godine i mršavljenje i ono trenutna hormonalna faza. Mislim, bromergon se uzima vrlo kratko da bi sad imao toliki "magični efekt" da bi držao dvije godine, ono... ne znam što bi drugo moralo imat takav efekt da se toliko ne izlučuje. Prije bih rekla, nemojte se ljutit - da je to "brija".

U stvari, evo vam mog iskustva. Na Bromergonu bila zbog ablakatacije, ali kasnije i trajno (tipa u kontinuitetu tijekom godine dana). zbog hiperprolaktinemije (1 tbl dnevno). Ništa od efekta smanjenja grudi. Puno cura na potpomognutoj je trajno na Bromergonu, ništa od efekta ispuhavanja, niko to nije prijavio, ali možete i tamo pitat, tamo su korisnice Bromergona skoncentrirane, rijetko ko će napisat da je primao Bromergon zbog ablaktacije, na ovom forumu će te takvih naći tipa u godini dana maks 10-tak.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 12.04.2011. at 09:23

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

...a sigurno nekih 30 u svakom trenutku "kljuca" redovno (kao dugotrajnu terapiju) Bromergon 1 tbl dnevno na potpomognutoj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •