Dakle, bliži nam se taj trenutak, a s obzirom da tek sad tražim preporuku, možete zaključiti koliko mu se radujem Užasna mi je pomisao da ću morati dati bebu u vrtić, ali na žalost ne možemo si priuštiti ostanak s njim do 3. godine...
Znam da su već skoro upisi za sljedeću šk.god., ali bi svejedno probali pitati za mjesto sada, ili da znam gdje u svibnju predati molbu. Situacija je sljedeća; skoncentrirani smo na vrtiće u "strogom" centru, odnosno oko Trga (gdje ja radim, šmrc!) ili oko Vrbika/Vukovarske gdje MM radi.
MOLIM VAS iskustva i preporuke!!! Ja bih najradije kad bi bio waldorfski ili nešto slično, ali mislim da ih u centru nema?! Užasavam se nekvalitetnih jelovnika i nemam ništa protiv da svaki dan nosim hranu pa ako ima i takvih, super! Odgojne metode o kojima sam čitala na forumu su mi druga noćna mora (može i na pp gdje nikako ne!)...
Dakle, ono što sam za sada stavila na listu su: RAZLIČAK (Petrinjska), ŠUMA STRIBOROVA (Berislavićeva), Sv. VINKA (Frankopanska), ISKRICA (Kruge), IZVOR (Prilaz Dj. Dežalića), vrtić na VRBIKU...
Ako imate iskustva, pliiiiiz, ili drugi savjet/prijedlog (bilo državni, bilo privatni vrtić!), bit ću jako zahvalna.
Sorry na očajničkom tonu, ali pretpostavljam da vam je poznat