Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: Vrtiću u centru, molim preporuku!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Vrtiću u centru, molim preporuku!

Dakle, bliži nam se taj trenutak, a s obzirom da tek sad tražim preporuku, možete zaključiti koliko mu se radujem Užasna mi je pomisao da ću morati dati bebu u vrtić, ali na žalost ne možemo si priuštiti ostanak s njim do 3. godine...

Znam da su već skoro upisi za sljedeću šk.god., ali bi svejedno probali pitati za mjesto sada, ili da znam gdje u svibnju predati molbu. Situacija je sljedeća; skoncentrirani smo na vrtiće u "strogom" centru, odnosno oko Trga (gdje ja radim, šmrc!) ili oko Vrbika/Vukovarske gdje MM radi.

MOLIM VAS iskustva i preporuke!!! Ja bih najradije kad bi bio waldorfski ili nešto slično, ali mislim da ih u centru nema?! Užasavam se nekvalitetnih jelovnika i nemam ništa protiv da svaki dan nosim hranu pa ako ima i takvih, super! Odgojne metode o kojima sam čitala na forumu su mi druga noćna mora (može i na pp gdje nikako ne!)...

Dakle, ono što sam za sada stavila na listu su: RAZLIČAK (Petrinjska), ŠUMA STRIBOROVA (Berislavićeva), Sv. VINKA (Frankopanska), ISKRICA (Kruge), IZVOR (Prilaz Dj. Dežalića), vrtić na VRBIKU...

Ako imate iskustva, pliiiiiz, ili drugi savjet/prijedlog (bilo državni, bilo privatni vrtić!), bit ću jako zahvalna.

Sorry na očajničkom tonu, ali pretpostavljam da vam je poznat

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Dajem glas za Izvor. Mi smo zadovoljni.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i moj glas izvoru
    kad citam kako cure opisuju waldorfski i slicno, kod nas je isto, jos i bolje , osim sto je drukcija prehrana.

s razlickom je problem sto se ljeti objekt zatvara, a djeca sele u drugu zgradu, negdje u amrusevu ili na kaptol.
    takoder, djeca su "vani" kratko, na nekim balkonima, terasama.

u izvoru su dosta vani, jaslicari imaju svoje dvoriste, vrticanci svoje.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I to kakva dvorišta. Velika, sa pješčanikom, ljuljačkama (vrtičko), klackalicom (vrtička), toboganima, a jasličarci imaju i brdo onih autića guralica i iscrtanu cestu po dvorištu. Super je i to što su oba dvorišta zaklonjena od pogleda izvana, tj. sa ceste.I stvarno su dosta vani.
    Kad zatopli skoro stalno

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Hvala cure Pretpostavljala sam da će Izvor dobiti glasove, ali me malo frka da je tamo najveća navala :/

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Još jedan glas za Izvor.

Ja ne mislim da je tu baš neka navala, barem nije veća nego u drugim vrtićima po centru.
    Mi po mjestu stanovanja nemamo veze s centrom (vrtić mi je blizu posla) a upisali smo se bez problema, doduše, to je bilo pred dvije godine ali ipak.

Po meni je ooogroman plus veliko dvorište što Brunda spominje i to što su puno vani. Jelovnik je po meni prilično o.k., ima stvari koje bi se mogle izbaciti ali generalno sam zadovoljna.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

upravo sam na stranicama vrtica procitala:

25-01-2006
    Dječji vrtić Izvor potpisao je ugovor o zakupu poslovnog prostora s Domom zdravlja

Dječji vrtić Izvor potpisao je ugovor o zakupu poslovnog prostora s Domom zdravlja Ministarstva unutrašnjih poslova RH, čime je dobio pravo korištenja prostora od 1o9 m2 na prvom katu dvorišne zgrade. Pred nama je rekonstrukcija i opremanje navedenog prostora kojim će se pružiti mogućnost prihvata djece koja su na listi čekanja, ali i mogućnosti upisa djece čije nam zamolbe stižu u svibnju 2006., za novu pedagošku godinu. Hvala svima koji su imali sluha za našu potrebu proširenja kapaciteta i podržali nas u našim nastojanjima.

jos jedan bravo za izvor :D

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

vrtić Mirjam Weiler u Palmotićevoj 16. židovski vrtić. 850 kn.
    djeci otkrijte druge običaje i odgojite kozmopolite

annet

Početno Re: Vrtiću u centru, molim preporuku!

novootvoreni vrtic u Berislavićevoj..............mala sirena...............sve pohvale. Educirani odgojitelji, hrana super, dosta dodatnih programa............moja preporuka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Moj glas za Izvor... Predlažem da Rode odu do tamo i vide kako izgleda vrtić iz bajke :D

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

jeste li razmišljali o DV Potočnica, to ti je u Vukovarskoj, na potezu između Trešnjevačkog placa i Savske, mislim ak ti muž radi oko Vukovarske...imaju i svoju web stranicu pa možeš pogledati

mi krećemo u Potočnicu u ponedjeljak a razlog odabira baš tog vrtića je što ima veliko i ograđeno dvorište, čuli smo od xy osoba da su tete drage a djeca zadovoljna, blizu mi je firma i puno ljudi iz firme imaju svoju djecu baš u tom vrtiću i jako su zadovoljni...

nadica_b avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

DV Vedri dani - centrala je u Makančevoj, a podružnica je i u Šubićevoj

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno Re: Vrtiću u centru, molim preporuku!

Citiraj annet prvotno napisa
    novootvoreni vrtic u Berislavićevoj..............mala sirena...............sve pohvale. Educirani odgojitelji, hrana super, dosta dodatnih programa............moja preporuka
    gdje je to u berislavićevoj?
    može ako imaš broj ili neki kontakt na pp?
    gledala sam na webu, ali ni slova nigdje o tom vrtiću :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

taj vrtic u berislavicevoj je besramno skup

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nema ga na popisu privatnih djecjih vrtica GZ

http://www.zagreb.hr/dokument.nsf/VP...penDocument&09

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ups, ima

NAZIV: ŠUMA STRIBOROVA
    SJEDIŠTE: Masarykova 5
    ODVIJANJE PROGRAMA: Berislavićeva 13
    TEL.: 4819-231
    FAX.: 4819-231
    OSNIVAČ: Diana Albert
    REDOVITI PROGRAM: 39

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

S obzirom na moja odgajateljska iskustva -
    grleno dižem glas i za "Vedre dane" i "Vrbik"

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj nadica_b prvotno napisa
    DV Vedri dani - centrala je u Makančevoj, a podružnica je i u Šubićevoj
    Vedri dani su izvrsni, sve pohvale! Osim Makančeve i Šubićeve, imaju podružnicu u Grabovčevoj (tamo je i njemački vrtić) i u Borninoj (mali objekt, 3 grupe, prekrasno), te objekt Pčelica kod Đamije gdje idu predškolci.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Maleno prvotno napisa

moja Sara ide u vedre dane i super sam zadovoljna

opcija mi je bila DV Vrbik koji mi je blizu posla, a koji je i, ujedno, jedan od najboljih vrtica u gradu ( po pricanju mnogih).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vrtic Vitica u vukovarskoj je waldorfski vrtic

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mbacic2 prvotno napisa
    Citiraj Maleno prvotno napisa

moja Sara ide u vedre dane i super sam zadovoljna

opcija mi je bila DV Vrbik koji mi je blizu posla, a koji je i, ujedno, jedan od najboljih vrtica u gradu ( po pricanju mnogih).
    mi smo se danas upisali u 'vedre dane' nadam se da će biti sve ok

Didi93 avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Pozdrav mame! S obzirom da je zadnji post poprilično star, zanima me kako je sada u vrtiću Izvor? Da li su i dalje dobri kao što su bili prije? Posebno me zanimaju jaslice.
    Hvala

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Didi93 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav mame! S obzirom da je zadnji post poprilično star, zanima me kako je sada u vrtiću Izvor? Da li su i dalje dobri kao što su bili prije? Posebno me zanimaju jaslice.
    Hvala
    Mi smo jako zadovoljni, stariji je krenuo tamo u jaslice s 14 mjeseci, a mladi s godinu i pol (prije toga par mjeseci u privatnim jaslicama, jer je roden u veljaci). Ove godine mi mladi sin ide u stariju jaslicku grupu. Prezadovoljni i s vrticem (od prosle godine stariji sin ide u grupu s integriranim engleskim, a ima i sport dva puta tjedno). Mi smo u tom vrticu od 2010. god.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Navodno se od ove godine mijenja ravnateljica i dobar dio teta (otisle privatno mislim), bas me zanima kako ce sada biti?

Didi93 avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj enya22 prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo jako zadovoljni, stariji je krenuo tamo u jaslice s 14 mjeseci, a mladi s godinu i pol (prije toga par mjeseci u privatnim jaslicama, jer je roden u veljaci). Ove godine mi mladi sin ide u stariju jaslicku grupu. Prezadovoljni i s vrticem (od prosle godine stariji sin ide u grupu s integriranim engleskim, a ima i sport dva puta tjedno). Mi smo u tom vrticu od 2010. god.
    Da, i moja malena je rođena u siječnju i imamo problem sa ovom godinom...

Didi93 avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
    Navodno se od ove godine mijenja ravnateljica i dobar dio teta (otisle privatno mislim), bas me zanima kako ce sada biti?
    hmm...to bi moglo štošta promijeniti...

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Daje malo novijih info please!

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo ljetos, nakon punih deset godina, napustili Izvor. (Juniorka je krenula u školu, jelte. ) Bilo je to zbilja divnih i bezbrižnih deset godina, kako klincima jer su voljeli ići u vrtić tako i meni jer sam bila prezadovoljna svime.
    Svi su zaista krasni, od teta do spremačica i kuharica. Ima par oštrijih teta (kako nema čvrstih barijera klinci uglavnom sve tete u vrtiću znaju) no naše glavne su bile odlične.
    Ravnateljica je ljetos otišla, otvorila je privatni vrtić u Centru Bundek, s njom je otišlo svega tri, četiri mlađe tete. Ne vjerujem da se moglo išta drastično promijeniti zbog toga.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Vidim da ste svi zadovoljni Izvorom. Razmisljamo malca prebaciti negdje gdje mi je blize poslu jer sad u 17:00 moram izaci iz ureda da ga stignem pokupiti, pa mi je jako bitno da imaju dezurstvo barem do 18. Ima li tko informaciju do kada je dezurstvo u Izvoru?

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Izvor radi do 17:30
    al mislim da nakon 17, djecu mozes na prste nabrojati.

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Od jeseni 2013. sami donosimo toaletni papir i ubruse. U našem prostoru su se našle dvije tete starije generacije i udaraju po starom režimu. Određuju aktivnosti i kad one čitaju-nema igranja sa nečim drugim..Forsiraju spavanje. Kako smo od 2010. u vrtiću, nekako osjetimo razliku. S tim da su se od tad pretumbavale tete stalno i princeza svake godine dobije nove tete i novu grupu..U par navrata smo osjetili da pomalo smrdi kao u staračkom domu po urinu i to baš ujutro. Nikad, nikad, nikad se to prije ove jeseni nije događalo..Pričam o našem prostoru. bez obzira na sve još uvijek smo više nego zadovoljni jer imamo iskustva i sa dva vrtića u blizini.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo ljetos, nakon punih deset godina, napustili Izvor. (Juniorka je krenula u školu, jelte. ) Bilo je to zbilja divnih i bezbrižnih deset godina, kako klincima jer su voljeli ići u vrtić tako i meni jer sam bila prezadovoljna svime.
    Svi su zaista krasni, od teta do spremačica i kuharica. Ima par oštrijih teta (kako nema čvrstih barijera klinci uglavnom sve tete u vrtiću znaju) no naše glavne su bile odlične.
    Ravnateljica je ljetos otišla, otvorila je privatni vrtić u Centru Bundek, s njom je otišlo svega tri, četiri mlađe tete. Ne vjerujem da se moglo išta drastično promijeniti zbog toga.
    Mislim da je otišlo 6 odgojateljica, psihologinja i ravnateljica.
    nije malo.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

otisle su ravnateljica i pedagoginja, i kolko ja znam 3 odgajateljice.

mislim da je broj odgajatelja koji su otisli manje bitan, kolko cinjenica da je otisao vazan dio strucnog tima, i time se, pogotovo ako novi ravanatelj nije upoznat/ili nije sklon reggio pedagogiji i pristupu koji je Izvor uveo i po kojem je radio, cijeli koncept rada mijenja.
    ne znam kolki utjecaj imaju ostali iz starog tima (psihologinja i logopedinja), kao i kolko su tete koje su ostale zaista radile sa gustom po tim principima, a kolko im je to bila tlaka pa im je ova promijena vodstva dobro dosla.

meni ubrusi i maramice i nisu neki problem (mislim da je to stvar organizacije, racionalizacije troskova, svaki ravantelj moze naci sponzora za to, moze ustedjeti na didaktici ili prehrani, pa kupovati maramice, ili moze to traziti od roditelja)

al mi je problem forsiranje spavanja (od tete koja to nije trazila dok su bili jaslicari, stovise, uredno je sa nespavacima citala, sad odjednom promovira popodnevni odmor, koji se svodi na "okrenite se i spavajte"), forsiranje zajednickih aktivnosti unutar maticne grupe, sa maticnom tetom i sl.
    cini mi se da nema vise onog slobodnog kretanja po sobama (mozda i ima, mozda je moje dijete postalo inhibirano i nezainteresirano pa je stalno u istoj), a i primjetila sam da je raspored kutaka za igru, prostor, identican kakav smo vidli u 9.mj.....prosle godine su ga jako puno mijenjali (bas su se drzali onoga da je prostor 3.odgajatelj i da djeci treba novih poticaja za istrazivanje)

a mozda i rade, i to puno vise sa nasom djecom nego prije, a mi to ne vidimo jer ih vise ne moraju snimati i dokumentirati svoj rad....

nisam nikad osjetila miris urina, ili bilo kakav neugodan miris, sto se tice higijene, tu sam prezadovoljna....

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Drage mame/tate, svi koji pisete,
    hvala na korisnim informacijama, ovo je jako zanimljivo.
    Kako sad trazim vrtic u centru za dijete, molila bih vas za nove informacije o vrticu Izvor, nakon nedavnih promjena, vidim komentare iznad, ali ako ima netko jos..

Cini se da se pokvario, pa su me pokolebali ovi komatari, bas mi se cinio dobar izbor
    Navodno su bolje tete u engleskom programu u Izvoru, sto mislite o tome..?

Hvala!

Datum pristupanja
    Nov 2024

Početno

Pozdrav svima, ima li novijih iskustava sa vrticem Izvor?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •