Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: 14 tjedana T jak pritisak na mjehur i rodnicu

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno 14 tjedana T jak pritisak na mjehur i rodnicu

Naime osjećam se ko da sam trudna 30 tjedana! Taj pritisak dole osjećam stalno, ko da mi je cijela "ona" natekla, stalno bi pišala a izađe 5 kapi - ništa ne pecka ne smrdi nema iscjedka, a stalno imam potrebu radit Kegela, nekako mi bude lakše. Dok hodam fizički sam svjesna svakog milimetra dole. Ne mogu reć da je ugodno a opet nije ni neka bol - kao da osječam neku toplinu.
    Znam da je 50% svega što ja osjećam u trudnoći psihosomatski, frikiram itd. Ali sam isto tako i pozaboravljala koliko su ti pritisci normalni, jel da se brinem? Bila sam na pregledu prije nekih 2 tjedna, sve je bilo cool, zatvorena. Brisevi uredni, sljedeći tjedan ću obavit UrK, svejedno recite svoja iskustva, jeli je taj pritisak normalan?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Daj provjeri svoje postove u trudnoći sa Špirom , i ne zaboravi da sad ne miruješ niti približno kao tada.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Meni je tako bilo skoro cijelu trudnoću, već sam to napisala na temi koju sam davno otvorila,
    te oteknuće nenormalno, totalno, te vene proširene, sve nešto bridi, pritišće, pulsira,
    to sam nazvala veličina XL.
    Pa pritisak na mjehur, ne valja ako sjediš, ne valja kad se digneš. Trajalo je sve dok nisam rodila.
    Meni su se tada na topic javile i cure koje su rekle kako su mislile da s njima nešto nije normalno i da su se utješile mojim opisom tih "ljepota".

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Daj provjeri svoje postove u trudnoći sa Špirom , i ne zaboravi da sad ne miruješ niti približno kao tada.
    Ha ha znaš da sam promislila da bi mi neko mogao linkat moju več otvorenu temu skoro pa identičnog sadržaja
    Ma ne mirujem, idem sad mjesec dana na selo tendit vočke, valjda sam izfrikirana činjenicom da je za sad sve OK i da ću možda imat i ja napokon najobičniju trudnoću!

Nena točno tako, bridi, pulsira, pritišče - super si to opisala!
    Posljednje uređivanje od RozaGroza : 08.04.2011. at 11:52

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Evo ti moja tadašnja tema, možda se utješiš u danima koji ti tek slijede:

http://forum.roda.hr/threads/42090-O...ote?highlight=

naravno, uz napomenu da i dalje pratiš da je s trudnoćom sve OK ( to znam da hoćeš),

a ove "ljepote" prolaze s porodom ko rukom odnesene

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ajme neno rasplaka me

dakle, nisam jedina

nemam ogledalo (vjerovali ili ne) da provjerim kako izgleda, ali feeling je ko kad ti usne nateku za vrijeme alergije (alergična sam na mrkvu i med pa znam kako to izgleda) - ili ko što je ona cura rekla - ko da ih je netko botoxirao.
    a mjehur - jedna mi je beba jako nisko, pa ako sjedim 10 min u normalnom sjedećem položaju, ne gine mi wc...
    doma sjedim sa podignutim nogama ili ležim, a nekidan sam se odvažila izaći na kavu i popiškila 5 puta u sat vremena.. ajme.

roza, ima nas još... ja sam doduše 10 tjedana više trudna od tebe, ali ovo "stanje" nije novo.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ajme neno rasplaka me

dakle, nisam jedina

nemam ogledalo (vjerovali ili ne) da provjerim kako izgleda, ali feeling je ko kad ti usne nateku za vrijeme alergije (alergična sam na mrkvu i med pa znam kako to izgleda) - ili ko što je ona cura rekla - ko da ih je netko botoxirao.
    vidiš kako je terapijski pročitati tuđu muku.
    A i tvoja je usporedba s alergijom genijalna, to je točno to, i ja sam alergična na neke lijekove pa znam šta je nateknuće tog tipa.

Pa sretno vam bilo, naše nabujale ljepotice (u svakom smislu)

Tina84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Evo, da se i ja pribilježim sa istim simptomima.
    Još bih dodala da je sve to duplo gore nakon spolnog odnosa. Osijećam se kao prvih dana menstruacije - bol u križima kad stojim i osijećaj kao da će mi sve ispasti, a kad sjedim pulsiranje i bol u nogama.
    Mene je to brinulo jer u prvoj T toga nije bilo.
    Prekjučer sam bila na pregledu i sve je u najboljem redu kaže doktorica.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

odnosi su mi zabranjeni, pa nemam brige s te strane

Tina84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

uh, meni bi tek u tom slućaju bila briga/problem (da mi zabrane)

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Tina84 prvotno napisa Vidi poruku
    Još bih dodala da je sve to duplo gore nakon spolnog odnosa.
    E ja sam htjela usporediti ovo što osjećam sa onim što sam znala osjećat nakon sex maratona s mužem - nemojte se sad molim vas smijat, mladost ludost

Tina84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    E ja sam htjela usporediti ovo što osjećam sa onim što sam znala osjećat nakon sex maratona s mužem - nemojte se sad molim vas smijat, mladost ludost
    Oh, a zašto bi to ostalo samo u mladosti

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Tina84 prvotno napisa Vidi poruku
    Oh, a zašto bi to ostalo samo u mladosti
    Istina - al sad sam nekako namrgođena na samu pomisao na sex, tako da imam feeling da se više nikad nećemo!

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

roza, pa di je zapelo?

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

meni je tek zadnjih par dana dosao taj feeling a sad sam u 23cem tjednu....no sve mislim da mi je to povezano sa prejedanjem a i zivciranjem na poslu,danas su mi bas digli tlak pa me mislim prije boli zeludac....uf....a dosad sam se tako super osjecala....
    i da,opet me fuuul presjece ako se naglo ustanem sa stolice,tako mi je bilo prvih tjedana...i to je pretpostavljam normalno?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    roza, pa di je zapelo?
    Ja ne vjerujem sad da sam prije samo par tjedana imala onaj "problemčić" jelte
    Zapelo, sad kad mi spomene padne mi mrak na oći, a on se šepuri ko paun ispred mene, ne konta da ga ja vidim ko punjenog fazana

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    meni je tek zadnjih par dana dosao taj feeling a sad sam u 23cem tjednu....no sve mislim da mi je to povezano sa prejedanjem a i zivciranjem na poslu,danas su mi bas digli tlak pa me mislim prije boli zeludac....uf....a dosad sam se tako super osjecala....
    i da,opet me fuuul presjece ako se naglo ustanem sa stolice,tako mi je bilo prvih tjedana...i to je pretpostavljam normalno?
    Ovo tvoje mi zvući full normalno, mene je znalo u prošloj T tako presječ da bi sve zvijezde prebrojala.

Tina84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne vjerujem sad da sam prije samo par tjedana imala onaj "problemčić" jelte
    Zapelo, sad kad mi spomene padne mi mrak na oći, a on se šepuri ko paun ispred mene, ne konta da ga ja vidim ko punjenog fazana
    Kod mene je pak obratno. Naime, mom mužiću je samo u glavi slika djeteta u meni i zato me ne može gledati na onaj način, tj. teško se prisili
    Isto je bilo u prvoj trudnoći.
    Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    I ja imam osijećaj da mi je puno gore i da me sve boli i probada dok sam pod stresom. A možda je to samo neka podsvjesna autosugestija gad me netko maltretira.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •