-
Hitno trebam savjet - pomoć
Imam djete od 7,5 mjeseci. Do prije mjesec ipo dojenje je bilo savršeno, svaki mjesec napredovao je po kilo. Sa 6 mj. i par dana počela s nadohranom (voćne kašice), dva dana je sve bilo dobro, a onda je počea odbijat sisu. Savjetnica na SOS telefonu mi je rekla da vjerojatno štrajka i da bi trebalo proči za par dana, za 5 dana sve je bilo o.k. ali samo 2 dana. Još uvijek sam samo na voćnoj kašici, ali on već mjesec dana odbija sisu, plaće kad ga stavim u položaj za hranjenje, vrti glavu, grize me, mogu ga nahranit samo u polusnu. Probala sam sve šta mi je savjetnica savjetovala (promjena položaja, mjesta hranjenja itd) apsolutno ništa ne pali. Noću i dalje jede normalno 1-2 puta. Više sam luda od brige ne znam ima li smisla se ovako mučit i mene i njega (hvatat ga u polusnu), ako je budan može proč i pet sati od zadnjeg hranjenja, nervozan je, pokušava progutat sve šta mu se nađe blizu usta, ali sisu neće. Ako neko ima kakav savjet šta da napravim ili da jednostavno odustanem i pređem na AD (izmuzivanje me izluđuje, djete je nedonošće mjesec dana bolnice i inkubatora bilo mi je sasvim dovoljno). Oprostite na ovako dugom postu, unaprijed hvala na bilo kakvoj pomoći.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma