Podižem...
sta to vrijedi kad nitko ne daje info...![]()
Vjerojatno onda neće tako skoro...
nazovite u Kamaris ili kod Ive Kolić gdje se održavaju tečajevi
svaki mjesec imaju
rekli su mi u kamarisu sredinom svibnja. dala sam broj moba, pa kad mi jave, postam!
mislim da vam je bolje nazvati ivu i nju pitati za tecaj,jer iz kamarisa ponekad zaborave javiti!!!![]()
Zna li netko kad će opet biti koji tećaj vezanja marame?
Javili su mi danas iz Kamarisa, novi tečaj je 17.05. u 18,30. Ja idem prvi put iako mi kćer ima skoro četiri puna mjeseca. :D
Obavijestila bih sve zainteresirane da ćemo u srijedu, 17.05. imati tečaj u Crnatkovoj 14 s početkom u 18,30h. Molila bih da se zainteresirani jave meni ( kamaris@zg.htnet.hr) ili Ivi kako bih otprilike znala broj. Ukoliko se prijavi veći broj ljudi, tečaj bismo organizirali i slijedeći tjedan. Kada je velika gužva ne mogu kvalitetno održati tečaj i posvetiti barem malo vremena svakoj bebi. Hvala na razumijevanju!![]()
Kamaris
Evo ga na, opet radim popodne...Jooooooooooj!
![]()
ne mogu vjerovat....nisam bila prvi put (ako ne racunamo period u bolnici) par dana na netu i fulam ovo!!! aaaaaaaaaaa :smajl_koji_si_puca_u_glavu:
Hoće li uskoro opet kakav tečaj? Meni je sad već frka, danas sam 36 tjedana, a sve od prošli put sam zaboravila![]()
Nema tečaja?![]()
i ja bih tečaj...
podižem
A ja mislila da se svjetlana javila, a kad tamo Jelkić
Poslala sam mail Ivi, valjda će mi se uskoro javiti. 8)
Koliko ja znam trebao bi biti ovu srijedu (27.09.) u 17 h !
Kaaaj? Pa zašto to nitko nije ranije javio?
Ah dobro, sad barem znamo...
Nice, hvala!
Gdje je to objavljeno? I jel provjereno? To je kod Ive Kolić?
Ja sam prije 5 min prvi put pokušala svezati maramu (s ovim djetetom, ali s Leom sam je kratko koristila jer sam je kupila tek s 8 mj)........ajme kak to izgleda . Još je koliko toliko funkcionalno, ali i zgledom............
Ja sam pitala prije jerdno 2 tjedna Ivu Kolić kada sam išla na vježbanje....ako se ništa nije promijenilo onda bi trebalo biti tako kako sam rekla. Sutra idem na vježbanje pa ću ponovno provjeriti informaciju
Ajde onda, molim te, javi ovdje. Tnx![]()
Evo tek sam sada stigla doma i nadam se da nije kasno da vam javim da je :
TEČAJ VEZANJA MARAME 27.09.2006. U 19 H CRNATKOVA 14, KOD IVE KOLIĆ :D
znači, 19, a ne 17 sati, jel?
Gdje je točno Crnatkova i koji broj?
vidim broj![]()
Pa što tako kasno? Pa većina beba se tada lagano sprema za kupanje i spavanac. :/
Ja sam bila. Baš sam se pitala što vas Jelka, nema.
Naučila sam vezati duplo križno :D i mislim da nam je to sasvim dovoljno za neko vrijeme
ja eto na sve kasnim...kad će opet biti? mi smo se tek počeli nositi i znamo sam jedan vez koji nam je pokazala dobra teta na rodinoj rasprodaji...
evo i ja kasnim,a voljela bi ici na tecaj jer ne znam ni jedan nacin vezanja!
molim vas da javite kad ce opet biti. puno vam hvala
hopla, podižem:
Narednih dana, u Crnatkovoj 14, Zagreb kod Ive Kolić (viša fizioterapeutkinja) održat će se još radionice na sljedeće teme:
KAKO BEBU NOSITI U MARAMI
Kamaris
u srijedu, 13.12. u 18 sati
Ulaz slobodan, prijava kod voditelja vježbanja.
ima li smisla ići dok beba još nije rođena :?
pa imaš jednu već rođenu bebu na kojoj možeš vježbati![]()
ne škodi malo se upoznati s maramom unaprijed, prvo vrijeme ti neće biti do šetanja po tečajevima.
znam i zato pitamms. ivy prvotno napisa
, vjerovatno ću otći na neki tečaj koji će biti u 2 ili 3 mj, da mi ne ishlapi do poroda.
Vid mi je malo pretežak da izvodim akrbacije s njim, a i zna se buniti![]()
pitanjce... da li se tečaj odnosi samo na vezanje marame ili i na sling?
kad sam ja bila, u igri su bile samo marame - tecaj drzi teta iz kamarisa, a oni (bar za sada) nemaju slingove, nego samo marame...
detalje pokušaj saznati ovdje: http://www.kamaris.hr/korisneinformacije.php
hvala!
Jel se održavaju još uvijek ti tečajevi?
web stranica trenutno ne radi![]()