Ja sam ona koja je imala problem sa bebom jer nije htio uhvatiti desnu dojku.Onda sam promijenila položaj i mali je uhvatio.Ali oduvijek je ta dojka imala manje mlijeka pa je većinom jeo iz lijeve.Moja beba sutra navršava 4 mjeseca.Ja zaista puno pijem i previše ali mlijeko polako nestaje.Žao mi je zbog toga ali sam učinila sve što mogu da ga samo dojim što je duže moguće.Nije mi nikako jasno zašto je mlijeka sve manje i manje jer ja jednostavno nisam u stanju više piti.Osjećam ogromnu količinu tekućine u trbuhu ali u dojkama ne.I zato sam malome večeras lijepo napravila bocu(*** 1,(kršitelj koda)) u Nukovoj bočici(na (kršitelj koda)ovu je dosad pio) i moj bebač je popio svih 90 ml dok si rekao keks.A to je bilo prvi put da pije iz Nukove bočice.Ćuća je malo mekša pa mu je vjerojatno bilo lakše sisati.Eto ja polako počinjem uvoditi *** jer,ma koliko se ja trudila i pila,mlijeko nestaje.Mislim da bi mlijeko jako brzo potpuno nestalo da počnem puno manje piti.Piti ću ja i dalje ali ipak neću hektolitre!