-
najpotrebnije stvari su nam zasad:
1) slamnata košara s podnožjem za ljuljanje lollipop lane (svaki put kad je blizu buđenja je uspijem uljuljati u san, a kad je dignem na ruke odmah se razbudi..u njoj i spava jer joj je kinderbet velik i nije baš s njim oduševljena..košara nam je isto super kad dođe ekipa u posjetu samo je prebacim s bebom u boravak i ne moraju svi baš ulaziti u našu sobu)
2) jastuk za bebu (najsretnija bi bila s onim iz bolnice koji je ful praktičan..ali nema nigdje za kupiti..ja sam kupila u adaxu jedan i jedan posudila od frendice kad po jednom bljucne..super za prvih mjesec, dva..lakše je u njemu namjestim za dojenje, toplo joj je..)
3) jastuk za dojenje (spasio me u zadnjim mjesecima trudnoće kad nisam mogla spavati, a sad ga koristim da podbočim bebu, a i još spavam s njim
)
4) robica iz h&m-a (kupila sam i dobila fora robice iz benettona i sličnih dućana, a na kraju je najbolja ispala najjeftinija iz h&m-a, superpraktični bodići koji se raskopčavaju na sve strane i hlačice stopalice su nonstop u upotrebi..nikad više ne bi kupila body koji se oblači preko glave..namučimo se i ona i ja, a beba podivlja)
5) plastična mala posuda-kadica za pranje kod presvlačenja (ima je u baby centru u sloveniji i košta 50 kn..niš posebno, ima dva odjeljka, ali meni je superpraktična jer bebu perem vodom pa u jedan dio stavim vodu, a u drugi bacim prljavu pelenu, blaznice, štapiće i slično za vrijeme presvlačenja)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma