Pokazuje rezultate 1 do 50 od 334

Tema: Popis apsolutno nepotrebnih stvari (2)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam zaključila da sam ja najškrtija osoba na svijetu

sve što ljudi kupuju jer im je slatko, ja samo gledam
    i ne moram imati
    hrpu novca sam tako uštedjela i stavila na dječje račune
    i stvarno mogu reći da mi se nikada nije dogodilo da sam bila u gradu pa "usput" ušla u dućan i "usput" kupila čarapice... a o nekoj većoj investiciji da ni ne govorim
    kupim kad zatreba, kad usfali

jer, uvijek će proizvesti nešto još ljepše, još slađe, još jeftinije, još korisnije... pa ne mogu valjda sve imati!
    tako da mi je "čist dovoljno" što postoji
    pa neka imaju drugi
    Također. Gledam, ali ne kupujem. I svejedno se stvari samo nepotrebno množe. Od poklonjenih novih pomoćnih krevetića, vrtića, baby gyma, vipera i svega što ne koristimo....nisam ni za hrpu igračaka, nek ima nekoliko kvalitetnih i razvija maštu, previše premodernih igračaka ubija dijete u njima (bar ja tako mislim, mada znam da sam u manjini onih koji ne bi kupovali one superpametne lopte i sl.).........čarape samo pristižu, nosimo pet istih, najudobnijih, cipelice za nehodače, košuljice za dijete od 4 mj., traperčice i sl. Ja sam praktičarka (ne negiram i estetičarka) i ipak je u onom najudobnijem i iz čega ga je lako skinuti.
    Možda nije potrebno, ali meni je to mini luksuz - ima već 30-ak slikovnica, nešto sam mu kupila, nešto dobije jer znaju svi da su mi fetiš.
    Posljednje uređivanje od palčica : 20.01.2013. at 10:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •