Stranica 5 od 7 PrviPrvi ... 34567 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 334

Tema: Popis apsolutno nepotrebnih stvari (2)

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    I moram podijeliti s vama da sam danas vidjela Barbie trudnicu i Ken ginekolog koji ju pregledava UTZ sondom. Ima i ekran.
    Lijepo sve u kutiji, komplet. Nisam vidjela bebin spol, ni koliki je nuhalni nabor . Kad već pričamo o nepotrebnim stvarima. Recite mi, zar je stvarno potrebna takva Barbie...i Ken?
    Beti gdje si vidjela Barbie trudnicu pošto mi mala baš to želi

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

moja je dobila iz italije prosli bozic barbie trudnicu dok sam ja bila trudna. i bila je barbie ko barbie.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

U kiosku iNovine ima Barbie fake trudnica.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam zaključila da sam ja najškrtija osoba na svijetu
    nisi jedina.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

šta?
    i ti si zaključila da sam ja najškrtija osoba na svijetu?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne, nego nisi jedina škrta.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ajde meni malo pošaljite te škrtosti. Ja sam teški potrošač, uvijek kupim nepredviđeno i volim a mi djeca imaju svašta...

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

samo pomisli kolika je to hrpa smeća kada više ne bude potrebno
    i da si taj novac mogla uložiti u njihovu edukaciju

evo, zamisli da ti jednoga dana cure trebaju logopeda :pljuc, pljuc, pljuc:
    30 minuta je 120 do 150 kuna
    mislim da sam na logopedicu spucala kamion čarapica

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

khm - da. MM kaže nek sesjetim koliko sam vremena bila odvojena od djece da bih te novce zaradila. I srce mi se stisne. Ali ti dućani
    Uopće nisam karakter. Moram hitno poradit na tome.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Meni je bas cool trudna barbi i doktor Ken, zgodno recimo za starije dijete dok mama ceka mladje

Ja sam polu shopingicar; nekad se na nesto namamim pa bas moram kupit, al isto tako zna proc dugo vremena da bas nista ne kupim. Novu robicu kupujem uglavnom kad je stara opasno kratka, a od 4 mjeseca starijeg rodjaka nista novo ne stize. Samo, kako ovaj moj strelovito raste u vis, sumnjam da ce rodjak još dugo biti izvor robice.

Al jednom kad potrosim lovu, uopce vise ne zalim za njom, kao da je nije bilo. Uopce mi ne pada na pamet da sam to mogla pametnije potrosit. Nac ce se vec i za drugo.

Apropo Beti i vipera na visokom, sigurna sam da je ona znala sto radi, i da su joj djeca bila sigurna.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Hrabra izjava... s obzirom da proizvodjai izricito to zabranjuju. Ali tko cita upute jos...
    Manijakalno čitam uputstva. Za sve. Ne samo u vezi s djecom. I čuvam ih. Uputstva (i djecu).
    Viper koji sam najviše koristila je bio ovaj:
    http://public.fotki.com/Beti3/viper/
    Vrlo jednostavan i nizak.
    Ovoga http://public.fotki.com/Beti3/rue/viper.html, smo malo koristili i uvijek na podu.
    Pošto su oba dobila nove vlasnike ovdje na forumu, ostali su u dobrom stanju. Vrlo sačuvani. Upotreba ovisi i o vrsti vipera.

Citiraj XENA prvotno napisa Vidi poruku
    Beti gdje si vidjela Barbie trudnicu pošto mi mala baš to želi
    Jučer na Bledu u dućanu s igračkama. Ima i Steffi trudnica sa trbuhom koji se skida i beba je unutra, glavicom dolje.

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku

Apropo Beti i vipera na visokom, sigurna sam da je ona znala sto radi, i da su joj djeca bila sigurna.
    Hvala ti, Jadranka.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 20.01.2013. at 14:16

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Možda nije potrebno, ali meni je to mini luksuz - ima već 30-ak slikovnica, nešto sam mu kupila, nešto dobije jer znaju svi da su mi fetiš.
    Ja mislim da je to bas jako potrebno. Djeci treba citati od njihovog 6 mjeseca i jako puno stvari se razvija tim citanjem
    Ako budes citala svaku vecer pricu za laku noc vidjet ces i sama da je to pametno utrosen novac.
    Opcenito igracke ako su primjerene decijoj dobi nisu neka bezvezna nepotrebna stvar koja cini hrpu. Bas sam primjetila da puno ljudi podcjenjuje vaznost djecije igracke a jako je bitno to igranje i ne prekidanje samostalnog igranja

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Manijakalno čitam uputstva. Za sve. Ne samo u vezi s djecom. I čuvam ih. Uputstva (i djecu).
    Viper koji sam najviše koristila je bio ovaj:
    http://public.fotki.com/Beti3/viper/
    Vrlo jednostavan i nizak.
    Ovaj tvoj je tocno takav kakv je bio moj, takav u kojem sam ga drzala na podu. I bogme se jednom uspio nekako prehitit na glavu, ne znam sto posto jel starija imala prste u tome ili ne, no u svakom slucaju ja moje ne drzim na metar visine osim ak su svezani u hranilici pojasom u pet tocaka ili meni u rukama ili u nosiljci... Zato mi ni prematalica nije bas draga, da se bar na njoj moze beba vezat odmah bi takvu kupila.
    No ok, ja moje recimo i u kosari sam uvijek vezala jer sam smatrala da je beba previsoko bez vezanja, a sto 99% mama ne radi... Ali onda znaju pisat na onoj Jel vam dijete ikad ispalo iz... temi

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Tiziana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja mislim da je to bas jako potrebno. Djeci treba citati od njihovog 6 mjeseca i jako puno stvari se razvija tim citanjem
    Ako budes citala svaku vecer pricu za laku noc vidjet ces i sama da je to pametno utrosen novac.
    Opcenito igracke ako su primjerene decijoj dobi nisu neka bezvezna nepotrebna stvar koja cini hrpu. Bas sam primjetila da puno ljudi podcjenjuje vaznost djecije igracke a jako je bitno to igranje i ne prekidanje samostalnog igranja
    Znam, radila sam dugo kao dj. pripovjedačica. Čitala sam mu od trbuha, pa i sada mu čitam.
    A za igračke, ja sam za one od prirodnih materijala i radije za kocku koja može glumiti i kocku i telefon i autić i kućicu nego sve to pojedinačno plastično, šljašteće i trubi i svira, kao i onaj pametni pas/lopta i sl. - te su mi igračke shizofrenične i ne vidim razvoj mašte i ičega u tome (osim da odgajam konzumenta).
    Posljednje uređivanje od palčica : 20.01.2013. at 17:39

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ajme onaj pas moji obozavaju,evo vec drugo dijete ga koristi. Meni cak i nema neku simpa facu al mi svako jutro jamci miran i neometan dorucak, beba mu pljesce i plese dok ovaj pjeva. Isti proizvodac radi i mobitel za bebe. Eto, zahvaljujuci njemu dvogodisnjak je znao brojati do 10 i prepoznati sva slova abecede a kako je dvojezicno dijete to je sve znao na dva jezika. I svaku li bas svaku od tih igracaka je puno koristio u samostalnom igranju i to mi je bilo gust gledati

Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Igracke su mi valjda najgori pokloni od svih, kada je pocela dobivati igracke sa nekih 3 mjeseca, kupila sam jednu kutiju i rekla da ce imati samo sto stane u nju, sada ih ima i oko kutije, u sobi, na polici i samo pristizu... Onima kojima mogu reci sto da joj kupuju, narucujem samo korisne stvari(odjecu, posteljinu i sl.) a ostali nas filaju igrackama. Morat cu uskoro u cistku jer me bas smetaju hrpe igracaka koje ionako vecinu dana niti ne pogleda...

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Tiziana prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme onaj pas moji obozavaju,evo vec drugo dijete ga koristi. Meni cak i nema neku simpa facu al mi svako jutro jamci miran i neometan dorucak, beba mu pljesce i plese dok ovaj pjeva. Isti proizvodac radi i mobitel za bebe. Eto, zahvaljujuci njemu dvogodisnjak je znao brojati do 10 i prepoznati sva slova abecede a kako je dvojezicno dijete to je sve znao na dva jezika. I svaku li bas svaku od tih igracaka je puno koristio u samostalnom igranju i to mi je bilo gust gledati
    U tom slučaju igračke tog tipa, ukoliko mu budu poklanjane, prosljeđujem tebi!

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

biljezim se!
    Nego, Palcice, usput da oftopicarim samo jedan postic maleni. Kazes da si radila kao djeciji,pripovjedac (ajme lijepog li zanimanja!), znas li mozda Mali princ od kojeg uzrasta bi se mogao poceti citati djetetu? Ako ti je poznato uopce tako sto

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Malo offa. Isprika.
    A ovisi o djetetu i afinitetu, načinu na koji mu se nešto prezentira. Npr. dječak od prijateljice (6 god.) manijakalno čita enciklopedije o biljkama i životinjama, a manju priču ne može probaviti. Od 5, 6 godina nadalje....nema pravila.....ionako sve ima slojevito shvaćanje. Dosta sam i kao mala čitala i znam da sam ga otkrila s 8 god. ako me pamćenje ne služi. No, ja sinu od 4mj. čitam Sjeverozapadni vjetar i recenziranu Snjeguljicu (paralelno ga uputim na stereotipe na koje naiđemo).

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Hvala Palcice! Skoro pa bi probala iako ima samo 4 g zna citati i procitati sve na sto naleti, od deklaracije jogurta do slikovnce o Tri prascica. Ma bas ti je fora taj poslic, blago tvom malenom koju profi mamu citalicu ima!

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

U tom slučaju igračke tog tipa, ukoliko mu budu poklanjane, prosljeđujem tebi!
    Pazi, držim te za riječ !

Sigurno je da moja malenkost nije oličenje natur mame - jer imamo i šljašteće i trubeće i svirajuće igračke - ali

moje dijete je, kao i svako drugo pretp., samo odlučilo kada i kako će biti natur.

DakleM, prva igračka u koju je gledala kao u božanstvo je bila malena crvenožuta plišana kravica koju mi je prijateljica

kupila sasvim usput, bez nekog dubokog razmišljanja, kako nam je sama rekla.

A ispao pun pogodak!

Nije svirala ni blještala, ali je bila izuzetno živih boja - to je bio ključ njenog uspjeha u toj najranijoj dobi.

Sad preskačem brzinski godine u kojima smo vozili autiće koji trube i sviraju, zvali s "mobitela", voljeli slušati neku uspavljuću

melodiju s onog vrtuljka (vrtuljak je tijekom istraživanja uspjela potrgati, ali je malo žuto pjevajuće pile ostalo čitavo), slagali i drvene

i plastične kockice itd. i naravno sate i sate provodili vani, u parku.

I dolazim do situacije "sada i ovdje".

Okruženi smo njenim kreacijama: kutija srednje veličine (iz dućana u koji nisi nikad ušla ) ima izrezanu jednu stranicu i to je televizor,

običan drveni štapić je njen vilinski čarobni štapić; imamo jaaaaako puno blaga (ukrasni kamenčići iz nekog hobi dućana) koje nam voli

poklanjati pažljivo zamotano u zlatni papir - tu su šljokice na njemu jako bitne, odnosno jako čarobne; isto to blago ponekad nam spremi kao iznenađenje i onda moramo žmiriti dok ne podignemo jastuk - tamo nas blago čeka

Kamenčiće nosimo s mora u Zagreb jer su jednostavno neophodni, iz parka imamo grančice.

Kad idemo van, uvijek nosi i jednu igračku sa sobom - najgore je kad odabere nešto minijaturno, tipa neku malu životinjicu - jer

onda jednako pazimo na tog malog "stvora" kao i na zagrebački promet.

(Priznajem da u zadnje vrijeme to najčešće rješavam tako da životinjicu spremim na sigurno, u džep s patentom ili torbu.)

Kolica u kojima vozi svoje plišance su plastična - dobili smo ih.

Radije bih da su drvena ali su nam bila preskupa i zahvalni smo na ovima.

Ima plastičnu kuhinjicu, pogađaš, naravno - dobili smo je.

I u njoj kuha pomoću prave drvene kuhače mahunarke i žitarice, kamenčiće i neke kuglice (ne znam im više porijeklo).

Ujesen bere kestene, lišće, žireve i to sve nosimo doma i dok se ne posuši, ucrva i sl.

To sve živi s nama.

Skupa s nabrojanom i nenabrojanom plastikom i stalnim hrpicama papira, stakla i dr. ambalaže za koju ona oduvijek zna da

se odvaja za reciklažu (čak su i u vrtiću to učili i imaju tamo male kopije pravih kontejnera).

Ima sreće pa ima priliku otići vidjeti prave, žive ovce i koze, kravicu, biti okružena hrpom šarplaninaca, voziti se na traktoru.

Ovako kada pišem, za jedno dijete s asfalta, paaa...za sada mi se čini dovoljno natur.

Što ti kažeš ?

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Greškom otišlo duplo pa izbrisah!
    Posljednje uređivanje od Teica : 21.01.2013. at 07:37

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Super Teice, natur ali šljokičavo
    Kod nas doma ima cijela Fisher Price kolekcija "sveznalica" raznih vrsta. Sve vole.
    Imamo i hrpu bočica Jamnice koje vole i sa kojima se igraju.
    Kantica francuske salate, jogurta.
    Masa plišanaca koje nam je isvetica poklonila.
    Ma moji su skromni, nije bitno da li je igračka nova novcata, zadnji krik iz dućana, ili je neki uporabni predmet.
    Bitno da se igramo

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ajme fisher price nema sta nemaju oboje i to su nam jedne od korisnijih igracaka. I to bas volim sto se time igraju jer sam primjetila da od toga puno nauce termna slova brojeva boja. I vise volim njihove nego chicco igracke jer se bar prilagde trzistu na kojem prodaju dok chicco kao i svaki prosjecno bedasti talijan u hrvatsku salje stvar a talijanskom.
    Ja sam eto samo zahvalna da mi cetverogodisnjak se ne igra gormitima i slicnim cudovistima cak i nakon ulaska u vrtic pa eto Palcice buduci da imas deckica vidjet ces za par godina natur ako mu se svide monsteri razni. Moj odbija iako mu je ponudjeno pa mi je eto vec to uspijeh

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Sad ja ispala natur igračka nacist.
    Moje dijete ima ni 5 mj. - ne znam kuda će nas igranje još odvesti. Možda bude lud isključivo za igračkama na baterije (onda ću si morat stvarno naći psihijatra). Ja sam se i kao dijete grozila i barbika i takvih pjevajućih igračaka, zabranila sam svima da mu kupe mobil - ne mogu si pomoći. A znala sam i čitati i pisati i brojati sa pet godina - može se i na drugi način i bez pametne lopte to sve naučiti. Živim u gradu, ne u nekoj ljupkoj arkadiji pa ništa nije isključivo. Samo sam htjela dati do znanja (radim s djecom) kako djeci ne treba puno skupih igračaka da bi se igrala. Igra služi za razvoj mašte i evo, Teicina djevojčica se lijepo igra s ambalažom. Za sada sam diskretno naglasila da mu se kupuju drvene didaktičke igračke i može poslije kocke. Fisher mi se ne sviđaju ni malo i to smo odlučili upakirano čuvati i prosljeđivati na rođendanima (možete nas zvati ako pravite dobre kolače).

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I ja sam mislila kao i ti, Palčice, ali smo dobili svega i djeci se taj FP sviđa. Meni je svejedno.
    A Tiziana, ja sam, osobno, uvijek preferirala Chicco, ali em što u mom gradu nema neke ponude, em su skuplji od FP-a. A još čeznem za onim medvjedićem koji ima srce koje svjetli i svira neku uspavanku. A neda mi se platit to 200 kunića samo za svoj gušt.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja jesam natur nacist i briga me. Mrzim plastične gluposti FP i Chicco koje sviraju i pjevaju iritantnim umjetnim glasovima, umjetne gluposti koje imitiraju stvarne gluposti, plišane kreštavce i manje vise sve sto ide na baterije. Od mojih 4 djece, ova zadnja je dobila dvije te krešteće plastične vrčine kojih ću se riješiti prvom prilikom. Dečki imaju tu i tamo neki auto ili helic na daljinski, al njih mogu poslati van s tim. Gade mi se i djecje pjesmice glupih tekstova u izvedbi djecjih zborova i razno raznih pevaljki. Nikad nisam kupovala nista tog tipa i ne vidim kako bi tako nesto moglo pofaliti u zivotu moje djece.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

marta - šta si tako nabrijana
    OK igračke, iritantne su ti i to je OK, ali baš mrzit...
    A zašto ti se gade dječje pjesmice u izvedbi zborova? Tipa Kad si sretan ili Zeko i potočić?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zeko i potocic u izvedbi Zdenke Vuckovic je Wagner za sve one maloumne tekstice koji valjda osobno V. Huljic pise za razne lose djecje zborove koji danas nazalost imaju priliku snimiti sve te uzase u jos uzasnijim aranzmanima.
    Posljednje uređivanje od marta : 21.01.2013. at 11:23

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

al fakat ima pravo Marta, to su krestavci grozni ja se moram dobro koncentrirati da ne prolupam al eto pustim sedmomjesecnu bebu s daljinskim upravljacem koji pjeva, ona ti stisce i veseli se. Opcija mi je pustit ju ili da sizi ona, tesko da bi imala takvu mastu da komad kocke koristi i ko auto i ko mobitel, ona vesela a ja ruke slobodne za istusirati se u pripremit za izlazak u park. Recimo ne bih nikad pustila djete mladje od tri godine pred tv-om pa da mu to bude "igra".

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tizi - i mi imamo taj daljinac.
    Ali nam ni TV nije neprijatelj. Kako bi bez TV-a uspjela presvuć pokakanu guzu (uključujući i pranje) dok je drugi malac pospan i plačljiv i urla, diže frku i poziva i brata na nered
    moji su se počeli ujedinjavati u plakanju, kenjkanju, neredima raznih vrsta.
    A u veselju su ujedinjeni od početka - to je lijepo.

Mene, recimom, smetaju dječje pjesmice u izvedbi Houdeka - ritam mašina, basevi i slične gluposti za dječicu. Nikako mi ne paše.

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

a znas sta cu ti potajno priznat... Rodila sam decka, potom curicu... Mislila sam ok to mi dovoljno. Sad mi se sve cesce sulja glavom misao kako bi mi bilo fora imat blizance, to mi se cini bas posebno iskustvo! Ajme da me muz cuje pobjego bi glavom bez obzira

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I meni se činilo fora - dok se nisam našla grlom u jagodama To je posebna dimenzija i mislim da me ništa nije moglo pripremiti na njihov dolazak.
    Ja maštam o jednom djetetu kad mi dečki budu imali 6-7 godina.
    Čini mi se da bi pojedinačno mogla rodit još bar 10 djece

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Zeko i potocic u izvedbi Zdenke Vuckovic je Wagner za sve one maloumne tekstice koji valjda osobno V. Huljic pise za razne lose djecje zborove koji danas nazalost imaju priliku snimiti sve te uzase u jos uzasnijim aranzmanima.

Koliko roditelja, toliko tipova roditeljstva. Ja stvari ne uzimam olako i nemam taj princip razmišljanja, kud i svi tu i ja, dapače anarhistkinja sam od rodilišta i za sve se volim dobro propitati (nije ni to baš pametno, jel, voljela bih ipak mrvicu biti fleksibilnija po tom pitanju). Kako ću razmatrati što od igračaka moje dijete treba imati, čega ćemo se riješiti, takva sam i kod slikovnica i pjesmica. A opet sam maloprije dijete uspavala sa nekim svojim danas komponovanim stihovima trči, trči kravica, previsoka joj travica, trči trči janje kroz zeleno (zeleno?) granje, trči, trči kozica, umorna joj nožica (nakon nekog ponavljanja znala sam reći i otpala joj...a kunem se nisam u rodu sa Huljićevom ženom.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Teice, pošteno si me nasmijala sa svojom malenom
    Prijavi je na onu temu o hrčcima (što sve čuvamo), ona bi bila rekorder!
    Mama tek postajem, al gledajući svoju dvoipogodišnju nećakinju, bože ta ima igračaka koliko oćeš, al njoj je sve zabavnije od igračaka. Od žlice, pinjura, čaše, boce ulja, kuhinjskih krpa, ma neznan više ni sama šta. Jedino kad dođe kod mene, imam dva plišana pingvina na kauču, pa me onda zamoli da se igramo s njima, onda ja glumim ta dva pingvina i obično joj pričam neke edukativne pričice. Mislim da su ta dva plišanca jedine dvije igračke s kojima se igra :D
    Ni meni nisu drage te kreštave igrice, sa užasno iritantnim pjesmicama, ajme kad se sjetim onog bumbe dođe mi da se upucam
    Kad kupujem tako maloj djeci poklone, obično kupimo neku didaktičnu igračku, ploče za crtanje da ne šaraju po kući, drvene kocke koje su mi super, ili jednostavno pitam roditelje tog djeteta što treba.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Koliko roditelja, toliko tipova roditeljstva. Ja stvari ne uzimam olako i nemam taj princip razmišljanja, kud i svi tu i ja, dapače anarhistkinja sam od rodilišta i za sve se volim dobro propitati (nije ni to baš pametno, jel, voljela bih ipak mrvicu biti fleksibilnija po tom pitanju). Kako ću razmatrati što od igračaka moje dijete treba imati, čega ćemo se riješiti, takva sam i kod slikovnica i pjesmica. A opet sam maloprije dijete uspavala sa nekim svojim danas komponovanim stihovima trči, trči kravica, previsoka joj travica, trči trči janje kroz zeleno (zeleno?) granje, trči, trči kozica, umorna joj nožica (nakon nekog ponavljanja znala sam reći i otpala joj...a kunem se nisam u rodu sa Huljićevom ženom.
    Palčice, pjesma je

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Znam.
    Razmišljam da se probijem sa svojim tekstovima na domaću estradu.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Od svih stvari koje nikako nisam uspjela koristiti, bili su marama i sling. Dobro da sam ih dobila na posudbu i da nisam na to bacila novce. Klokanica je bila super!

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Od svih stvari koje nikako nisam uspjela koristiti, bili su marama i sling. Dobro da sam ih dobila na posudbu i da nisam na to bacila novce. Klokanica je bila super!
    Ja sam htjela klokanicu - ergo. Ali moj novčanik nije. Dobila na posudbu marame i sling i pokazalo se kao pun pogodak. Pogotovo sad kad smo cendravi zbog zubića. To treba čekati, možda probati od nekoga pa kupiti jer nije malo novčića.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja jesam natur nacist i briga me. Mrzim plastične gluposti FP i Chicco koje sviraju i pjevaju iritantnim umjetnim glasovima, umjetne gluposti koje imitiraju stvarne gluposti, plišane kreštavce i manje vise sve sto ide na baterije. Od mojih 4 djece, ova zadnja je dobila dvije te krešteće plastične vrčine kojih ću se riješiti prvom prilikom. Dečki imaju tu i tamo neki auto ili helic na daljinski, al njih mogu poslati van s tim. Gade mi se i djecje pjesmice glupih tekstova u izvedbi djecjih zborova i razno raznih pevaljki. Nikad nisam kupovala nista tog tipa i ne vidim kako bi tako nesto moglo pofaliti u zivotu moje djece.

Nemam četvero... sve ostalo potpisujem.
    Dobila je neku nedefiniranu igračku koja svira, srećom krepale su baterije brzo. A dok nisu, većinom je bila skrivena.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Potpis i na ovo!
    Dobili smo hrpu CD-ova s dječijim zborovima.... spremili mso ih i ne slušamo ih. Strašno nešto!
    Zato sluša Lennona i Joan Baez.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Znam.
    Razmišljam da se probijem sa svojim tekstovima na domaću estradu.
    Možda da pošalješ Severini tekst?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Vidiš, moji dečki nisu htjeli u klokanicu (možda je to bilo i dobro, tko zna) ni u maramu ni u sling... Samo na ruke. Ali je mlađi htio biti u viperu, za razliku od starijeg priljepka koji se nije dao od mene. Takvi su i danas - stariji se mazi i voli blizinu, a mlađemu kao da to manje treba. Taj je od jako malih nogu tj. čim je prohodao vikao "Doleee!!!" i "SAAAAM!" i nije dao da ga nosim niti je htio u kišobran kolica.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    I meni se činilo fora - dok se nisam našla grlom u jagodama To je posebna dimenzija i mislim da me ništa nije moglo pripremiti na njihov dolazak.
    Ja maštam o jednom djetetu kad mi dečki budu imali 6-7 godina.
    Čini mi se da bi pojedinačno mogla rodit još bar 10 djece
    Ja to kažem: jedno dijete bih (skoro pa i jesam) lijevom nogom hendlala, nakon blizanaca.

Inače, ja se i dan danas pitam zašto smo kupovali one jednokratne podloge za previjanje, držali ih na presvlačilici i bacali kad bi ih klinci popiškili (nekad i nakon jedne upotrebe). A jedan paket od 10 kom košta cca 25 kn. Koje bacanje novaca... stvarno nismo imali pojma o ničemu izgleda. Kasnije sam imala pamučne krpe. Opereš i gotovo.
    Posljednje uređivanje od sss : 21.01.2013. at 14:56

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

A mi bome znamo gledat ponesto na youtubeu, pa videa sa rodjacima na fejsu, uvijej izvode neke gluposti pa se mali smije pa pricamo preko skajpa s ljudima, a on im mase i dodaje stvari. Tako, nije bas tv, al nije ni daleko. Igracaka imamo svakakvih, al trenutno su mu najdrazi daljinski upravljaci, valjda jer su zgodni za lupanje. Zapravo je puno vise tip od fizicke aktivnosti nego od igre na miru. Stalno negdje ide i penje se na nesto. A prije par dana je otkrio igru skrivaca pa se skriva, a ja ga trazim, a onda on mene. A najvise gusta vani. I stvarno smo puno vani.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

sss - baš tako - ti bar znaš kako je, prvo dvoje pa jedno

Jedranka - i moji vole daljince, ali samo one koji rade - brzo skuže kojeg koristimo i mi, a kojeg ne. Jučer sam glumila da palim TV sa njihovim igračnim daljincem, dok je MM po skrivečki mijenjao kanale s pravim daljincem. Opet je igračni popularan - naravno.

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam mislila kao i ti, Palčice, ali smo dobili svega i djeci se taj FP sviđa. Meni je svejedno.
    A Tiziana, ja sam, osobno, uvijek preferirala Chicco, ali em što u mom gradu nema neke ponude, em su skuplji od FP-a. A još čeznem za onim medvjedićem koji ima srce koje svjetli i svira neku uspavanku. A neda mi se platit to 200 kunića samo za svoj gušt.
    Ako volis Chicco imam ti jedan kupon za 10posto popusta u njihovom ducanu ako ti moze koristiti mogu ti ga poslat

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

I moram podijeliti s vama da sam danas vidjela Barbie trudnicu i Ken ginekolog koji ju pregledava UTZ sondom.
    Bitno da je ON doktor.

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Zato mi ni prematalica nije bas draga, da se bar na njoj moze beba vezat odmah bi takvu kupila.
    Vidjela sam na netu da Ameri imaju takve.

Mene su hormoni totalno obuzeli u trudnoći i kupila sam i nabavila svašta. Problem je što muž nije bio dovoljno upućen (i još uvijek nije) u djecu da bi mogao biti glas razuma. I čini se da nam platnene pelene baš neće funkcionirati, a tako sam se nabrijavala na njih... I toliko ih imam.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mishekica, zašto misliš da neće funkcionirati pp?
    sad sam se i ja zabrinula, mi smo ih isto dosta nabavili...

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

prematalica koja ima pojas za zavezati imala je moja koju sam kupila u adaxu prije 7g. mogla se montirati na kinderbet.
    zato me cudi da toga nema danas kod nas.
    Posljednje uređivanje od leonisa : 28.01.2013. at 17:57

Stranica 5 od 7 PrviPrvi ... 34567 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •