Citiraj krescenija prvotno napisa Vidi poruku
da, imam bradavicu normalnu i oko nje na aureoli još sitnih nekoliko bradavica iz kojih također ide mlijeko. Patronažna mi bude predložila AD, a dok dobim termin kod ginića poludjet ću od boli. Pa nije moguće da sam jedina..
Na tvom mjestu bih pokušala n azvati ginekologa i reći telefonski u čemu je riječ, i zamoliti za brži pregled.
Ne znam je li moguće zatražiti da ti dođe druga patronažna?
Pokušaj i nazvati sos telefon, možda ti cure mogu dati koji pametan savjet. Ne znam da li može pomoći dojenje preko silikonskih šeširića (nemam iskustva s njima, znam da pomažu ženama koje imaju ragade, ali i da mogu smetati pri dojenju)
Još nisam shvatila koliko je dijete staro, ako si tek rodila možda će se i normalizirati s vremenom, većinom žene imaju problema u početku.
Kako je dijete, da li uredno doji i da li dobiva normalno na težini?

Pogledala sam malo neke tekstove na portalu, to što opisujješ mogle bi biti Montgomeryjeve žljezde:
Također se može primijetiti povećanje Montgomeryjevih žlijezda - to su malene izbočine nalik prištićima koje se nalaze na koži areole - njihova uloga je lučenje tvari koja podmazuje bradavice i štiti od infekcije.
http://roda.hr/tekstovi.php?TekstID=...=239&Show=1473
malo sam i guglala ali najčešće se ponavlja jedno te isto. Koliko shvaćam te žlijezde i trebaju nešto lučiti i normalno je da se povećaju u trudnoći i nakon poroda. Nigdje ne nalazim da budu bolne, tako da je meni ipak najlogičnije da imaš bolove zbog lošeg položaja djeteta pri dojenju...