Klomifena nema vise u prodaji a mi smo u postupku i molila bih da mi se javi na privatnu poruku ako netko jos slucajno ima koju kutiju. hvala
Klomifena nema vise u prodaji a mi smo u postupku i molila bih da mi se javi na privatnu poruku ako netko jos slucajno ima koju kutiju. hvala
Imam 7 komada tableta klomifen (rok valjanosti do 07/2012) pa bi ih rado poklonila. dakle nije cijela kutija vec je ostalo samo 7 tabletica, pa ako nekome fali poklanjam
čula sam da klomifena ima u bih, pa ako tamo nekog poznaješ, možda da iskombiniraš
Da pokušaš zvati ljekarnu u sklopu klinike Vuk Vrhovac?
kod mene su nazalost samo 4 ostala u kutiji.
ratiopharm, 50mg, vrijede do 2013.
ako nisi vec dovoljno nabavila, baci pp, rado saljem.
Molim tko zna gdje mogu kupiti klomifen a da ga šalju na kućnu adresu??? trebam 2 kutije
poklanjam jednu kutiju (10 tbl) klomifena /Belupovog. rok 04/2011.
poklanjam klomifen, rok trajanja do kraja 4.mjeseca
Poklanjam Klomifen!
Belupov, rok trajanja 01/2012 - 15 komada (kutija i pol). Tko treba, nek se javi...
pozdrav svim forumašicama trebam pomoć u pronalaženju klomifena pa bi bila zahvalna ako mi trudyc možeš donirati ovih 15 komada jer moja je potraga bila bezuspješna. hitno mi je jer već u četvrtak moram počet piti please javi se
obzirom da sam se tek prikljucila na forum, nisam znala da ne mogu slati pp, pa sad trudyC i svi ostali kojima ne treba klomifen možete li mi se javiti por na br 092 271 50 74
Napiši svoj e-mail pa ti se javim radi dogovora. Mislim da kao nova članica foruma još ne možeš slati privatne poruke pa hajde ovako.
evo i mail adresa, nelly7888@yahoo.com, hvala unaprijed
evo mail adresa, nelly7888@yahoo.com, ujedno molim da se jave sve one koje su u mogucnosti pomoci, unaprijed hvala
ako ima netko klomice, a da mu ne trebaju javite se na pp.
hvala!![]()
Puno hvala TrudyC na svemu. Pozdrav
Da Vas obavjestim da sam Belupov kolmifen kupila u Bosni po cijeni od 25,00 kn za jednu kutiju tj 10 tableta pakovanje.
Jutro! Ako netko ima viška klomifena nek mi se javi na mail kordica@yahoo.com radi dogovora. hitno mi je, jučer saznala da ih trebam počet pit u subotu. hvala
Cure molim vas ako koja ima viška 10 kom klomifena da mi javi na pp.ubrzo ih trebam početi piti. Hvala