-
Pa... ja sam se uglavnom osjećala dobro, do na blagu HS nakon punkcije u mladim godinama i kontinuirano sam imala problema od hiramicina koji se prije primao na SD-u, nešto bi me prokidalo kao "ispod jetre", bog te pita što je to bilo. Mislim... 10 ili više puta pojačani simptomi ovulacije, to je dio ciklusa kad se i inače (kad nije ovako boostan) žena OK osjeća, ono, u naponu snage.
Psiho-tjelesno mi je problematičniji mi je uvijek bivao taj dio nakon aspiracije (kao i uvijek drugi dio ciklusa), osim što me na VV-u ubijala, ali ubijala logistika sa ultrazvucima i mojim sporovoznim cikljsima, ono... kad će više kraj toga, puno mi je to lakše postalo kad sam se presvičala na kombinaciju Maribor-privatnici.
E, da, i malo širu robu nosit svakako, meni i inače, u normalnom ciklusu, trbuh znao varirat za broj.
Onome ko ima problema s pojačanom o. sluzi savjetujem lactogyn 2x1 oralno da spriječi gljivice.
Mislimd a nekih prevelikih tjelesnih problema na ove sad minimiskeve i ministimulacije koje se vrte u Hrvatskoj ne bi trebalo biti, trebalo bi bit manje ovih HS-ova itd. Više ovi psihički problemi što treba vrtit više ciklusa da se postigne uspjeh, što te bidan psiholog koji te dočeka u okviru psihosavjetovanja... a ne može ti pomoć, biće niti ne kuži o čemu se tu radi.
Posljednje uređivanje od ina33 : 12.04.2011. at 12:53
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma