Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: Žensko tijelo tijekom stimulacije - Prije transfera

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj LilyOfTheValley prvotno napisa Vidi poruku
    ...mene zanima da li ove stimulacije priblizavaju zene klimakteriju? Ako je prirodno ovuliram oko 10 puta godisnje (imam produzene cikluse i time rjedje ovulaciju) a tijekom jedne stimulacije "potrosim" desetak jajnih stanica ne znaci li to da me svaka ovulacija kosta jednu fertilnu godinu? Mislim nemam pojma moze li se to tako racunati ali eto...to me muci jos od samog pocetka ove price.....
    Ja mislim da ne. Mislim da stimulacije ne priblizavaju zene klimakteriju i da jedna stimulacija ne znaci jednu fertilnu godinu manje. To misljenje temeljim na tome sto se po mojoj nekoj logici u stimuliranom ciklusu aktiviraju antralni folikuli koji su prisutni takodjer i u prirodnom ciklusu, a koji svi propadnu nakon sto se izvodji jedan vodeci folikul. Ili drugim rijecima, sa stimulacijom se postize to da umjesto samo jednog folikula sazrije vise njih, koji bi ionako propali.

I bas mi je zao LilyOFTheVally sto se na kraju ipak niste mogli odluciti za put. Neka ti zato uspjesan postupak nadoknadi sve zbog propustene prilike!
    Posljednje uređivanje od Aurora* : 17.07.2011. at 14:17

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •