Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
Ja mislim da ne. Mislim da stimulacije ne priblizavaju zene klimakteriju i da jedna stimulacija ne znaci jednu fertilnu godinu manje. To misljenje temeljim na tome sto se po mojoj nekoj logici u stimuliranom ciklusu aktiviraju antralni folikuli koji su prisutni takodjer i u prirodnom ciklusu, a koji svi propadnu nakon sto se izvodji jedan vodeci folikul. Ili drugim rijecima, sa stimulacijom se postize to da umjesto samo jednog folikula sazrije vise njih, koji bi ionako propali.

I bas mi je zao LilyOFTheVally sto se na kraju ipak niste mogli odluciti za put. Neka ti zato uspjesan postupak nadoknadi sve zbog propustene prilike!
potpisujem! upravo to sam negdje pročitala - da u svakom ciklusu krene rasti puno više folikula ali samo jedan naraste dok drugi propadaju, stimulacijom hranimo i te ostale pa i oni rastu. Ali isto tako, dr.L. mi je rekao da obzirom da imam slabe rezerve js da kod mene ne bi išao na full stimulaciju (menopuri itd) "da ne trošimo previše to što još imam" ???

draga LilyOFTheVally, razumijem te u potpunosti, i ja sam u ovom postupku takva, i mislim da to dolazi s neuspjehom dosadašnjih ivf - meni je ovo 4