Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: U kojem slučaju guliti boju sa zida?

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno U kojem slučaju guliti boju sa zida?

Dakle spremamo se farbati stan i M i ja živo raspravljamo da li, ili ne guliti boju sa zida. Trenutno na zidovima imamo 6 slojeva boje( farbano tri puta u dva sloja), korištena dulux ili caparol boja, zidovi se trenutno ne ljušte jedino što su prljavi.
    Meni se čini da je slojeva dosta i da bi boju trebalo skidati, a njemu je muka od skidanja zastupa mišljenje da to najbolje ne dirati.
    Iskreno ni ja je najradije ne bi skidala jer će nam to uzeti puno vremena, a vikend traje samo dva dana

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Meni bas prekjucer rekli u ducanu boja i lakova da se nakon 5 slojeva treba skidati.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bolje da ti ne kažem koliko mi sojeva boje imamo na zidovima. Nigdje se ne ljušte, ništa se ne vidi a svake godine farbamo ponovo. ja se nebi zafrkavala s tim

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Bolje da ti ne kažem koliko mi sojeva boje imamo na zidovima. Nigdje se ne ljušte, ništa se ne vidi a svake godine farbamo ponovo. ja se nebi zafrkavala s tim
    i mi tako, u hodniku se počelo ljuštiti i njega ćemo srediti prvom prilikom, ostatak kuće ne diramo.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ako se ljušti skidamo, inače ne. Slojeva ima milijon.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •